Logitech mk950 Mainbanner
Logitech Logo

Logitech MK950.

Signature Slim Combo for Business.

 

Welkom bij een nieuwe standaard voor draadloze toetsenborden en muizen. In de Signature Slim MK950 wordt een toetsenbord met een gestroomlijnd en dun profiel gecombineerd met een geronde muis voor een comfortabele pasvorm. 

KOOP NU

 

2415_log_mk950_img6

Hij levert de functies die werknemers willen: een dun ontwerp, typen als op een laptop en zowel nauwkeurig als supersnel scrollen. Je kunt met deze combinatie schakelen tussen meerdere apparaten en sneltoetsen aanpassen om je productiviteit te verhogen. Ideaal voor open werkruimtes dankzij stil typen en klikken.

2415_log_mk950_img5
Signature Slim MK950 werkt met Mac, Windows en ChromeOS ; inclusief Logi Bolt voor betrouwbare en veilige draadloze verbindingen, zelfs op werkplekken met veel draadloos verkeer. IT-managers kunnen deze productiviteitscombinatie dus gemakkelijk in het hele bedrijf implementeren met één SKU.
 
De Signature Slim MK950 is ontworpen voor duurzaamheid, gemaakt van gerecycled plastic van afvalmateriaal (minimaal 61% van de plastic onderdelen)  en is gecertificeerd CO2-neutraal. Dit is dus een keuze waar je je goed bij voelt.
Product Benefits:

 

Perfect voor werknemers en de IT-afdeling: Toetsenbord- en muiscombinatie voor op werk met dun ontwerp, typen als op een laptop en supersnel scrollen voor gebruikers, plus veilige draadloze verbindingen en gemakkelijke implementatie voor de IT-afdeling.

2415_log_mk950_img2

Bedrijfsbeveiliging: Met de draadloze technologie van Logi Bolt worden beveiligingsproblemen met BLE opgelost; uitgerust met Secure Connections Only-modus; Logi Bolt-ontvanger inbegrepen.

2415_log_mk950_img1

Ontworpen voor de werknemer van vandaag: Een gestroomlijnd bluetooth-toetsenbord van normaal formaat en professionele kwaliteit en een geronde bluetooth-muis tillen het ontwerp en comfort van je bureau naar een hoger niveau.

2415_log_mk950_img3

Typen zoals op een laptop: Het dunne toetsenbord heeft vlakke toetsen met een lichte uitholling voor een vertrouwde typervaring; ideaal om blind mee te typen.

2415_log_mk950_img4

Werkt op meerdere apparaten: Verbind draadloos via Logi Bolt of bluetooth en schakel naadloos tussen 3 apparaten met een druk op de Easy-Switch-knop om gemakkelijk te multitasken.

2415_log_mk950_img7

Stil typen en klikken: Verhoog de concentratie van je werknemers en hun directe omgeving met deze stille muis- en toetsenbordcombinatie; de muis produceert 90% minder klikgeluid dankzij Silent Touch-technologie.

2415_log_mk950_img9a

Ontworpen voor duurzaamheid: De plastic onderdelen van de Signature Slim MK950 for Business zijn gemaakt van minimaal 61% gerecycled plastic van afvalmateriaal.

topdeal
Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Logitech MK950 Signature keyboard for Business
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   topdeal
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: