cw02_mainbannerr_samsung-nl

Samsung Mobile

Zakelijke telefonie is onderdeel geworden van IT! Is mobiel werken ook in jouw organisatie belangrijk? Dan bieden de zakelijke oplossingen van Samsung Mobile een uitkomst. Hiermee verzeker je jezelf van veilig gebruik door medewerkers, eenvoudig beheer voor je IT-afdeling en optimale grip op je mobiele omgeving. Laat onze Bechtle experts je adviseren over de zakelijke mogelijkheden voor jouw organisatie.

Maak kennis met onze Samsung Mobile oplossingen

cw02_thumbnail_topicteaser_samsung1-nl

Enterprise Edition

Beveiliging is altijd al belangrijk geweest, maar vanwege de toename van cybercriminaliteit is het nog belangrijker geworden dan ooit. De Samsung premium smartphone-series zijn daarom nu, speciaal voor de zakelijke markt, ook beschikbaar als Enterprise Edition (EE). Het is een all-in-one oplossing op het gebied van devices, beveiliging en support. Hierdoor is jouw organisatie voor een langere periode verzekerd van veilig gebruik en eenvoudig beheer.

Je profiteert daarnaast ook nog eens van drie of vier jaar gratis periodieke secturity-updates. Wat zijn verder de voordelen? Wij zetten het op een rijtje:

 • Meerjarig support en updates;
 • Gebruiksvriendelijk totaalbeheer met E-FOTA on MDM;
 • Gratis gebruik van Knox Suite tijdens het eerste jaar.

ENTERPRISE EDITION

cw02_thumbnail_topicteaser_samsung5-nl

Ruggedized devices

Het grote nadeel aan smartphones is dat ze vrij breekbaar zijn. Laat je het toestel een keer vallen of stoot je ergens tegen aan, grote kans dat er een barst in je scherm zit. Vooral voor werknemers die werken in een ruige werkomgeving, denk hierbij aan mensen in de bouw of in de zorg, kunnen zich dit niet veroorloven. Zij hebben een telefoon nodig die wel tegen een stootje kan. Wij raden je in deze situatie aan om ruggedized devices aan te schaffen. Dankzij hun stevige omhulsel zijn ze namelijk bestand tegen stoten, vallen en water.

Overweeg je om ruggedized devices aan te schaffen? Dit zijn de voordelen:

 • Door het stevige omhulsel zijn ze bestand tegen stoten en vallen;
 • Ze zijn vaak water- en stofdicht, perfect voor bouwvakkers;
 • Hebben alle functies als een normale smartphone.

RUGGEDIZED DEVICES

cw02_thumbnail_topicteaser_samsung2-nl

Knox

Het beschermen van je software is in elke sector noodzakelijk. Dit gaat verder dan alleen de laptops van je medewerkers. Ook de mobiele apparaten moeten goed beveiligd zijn. Bij Bechtle vinden we het dan ook belangrijk om dit te ondersteunen. Met de Samsung Knox oplossing bescherm je de meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen. Daarnaast maakt Samsung Knox beheer overzichtelijk met het platform voor mobile device managment.

Heb je Samsung smartphones of overweeg je deze aan te schaffen en heb je al een MDM draaien of overweeg je dit te gaan doen? Dan is Knox Suite dé oplossing. We sommen de voordelen voor je op:

 • Bescherm informatie tegen malware en andere bedreigingen;
 • De invulling is makkelijk en het beheer overzichtelijk;
 • Beheer je mobiele devices eenvoudig via één licentie.

SAMSUNG KNOX

Maak kennis met de Samsung producten

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: