cw08_mainbanner_international-business-nl

International Business.

Wereldwijd voor jou op locatie.

 

Werk je internationaal en wil je dezelfde kwaliteitsnormen in jouw vestigingen hanteren? We hebben een breed netwerk en bewezen partnerschappen over de hele wereld.

Hoogwaardige IT, wereldwijd – neem contact met ons op!

 

Jouw specialisten

We adviseren jou graag persoonlijk

verkoop.nl@arp.com

+31 43 80 80 11 5

 

Wereldwijd verbonden: Choose Growth.

Internationale projecten met ARP.

  • Ook op internationaal niveau ondersteunen we jou bij alle vragen omtrent IT. ARP is actief in zes landen. Als onderdeel van de Bechtle Groep zijn wij wereldwijd optimaal verbonden.
  • ARP begeleid je door complexe IT-uitdagingen en vereenvoudigt het inkoopproces in heel Europa, en wereldwijd.
  • We bieden een passende oplossing op maat, geheel volgens jouw specifieke eisen.
  • De International Business Unit (IBU) brengt alle opties samen en helpt jou bij het vinden van de juiste oplossing voor ieder project.
  • Wij ondersteunen bij de inkoop, de toelevering en het beheer in Europa en wereldwijd van IT en projectmanagement. 

Internationale projecten op hoog niveau.

Is jouw bedrijf internationaal actief? Met onze complete dienstverlening, merkpartners en ons sterke partnernetwerk ondersteunen wij je wereldwijd. Daarbij zetten wij onze lokale in en bieden we de meerwaarde van ons eigen internationale netwerk.

Bechtle Global IT Alliance.

Als onderdeel van de Bechtle Group profiteer je van de voordelen van de Bechtle Global IT Alliance. Sinds 2014 staan wij ook wereldwijd voor je klaar dankzij een IT-alliantie met elf sterke partners op alle continenten. Als ARP klant vertrouw je op onze hoge kwaliteitsstandaard. Iedere partner van onze Global IT Alliance (GITA) is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan hoge standaarden op het gebied van services, processen en portfolio’s.

Ons gemeenschappelijke doel:

uitgebreide, internationale dienstverlening aan klanten wereldwijd.

Elf sterke partners.

Met het wereldwijde netwerk van elf sterke partners tonen we een nieuw aspect van onze internationaliseringsstrategie. De Global IT Alliance (GITA) heeft tot gemeenschappelijk doel te voldoen aan de groeiende vraag van wereldwijd gevestigde ondernemingen naar uitgebreide, internationale ondersteuning. 

Kwaliteit – over de hele wereld.

De voordelen van onze Global IT Alliance? Wij nemen de tijdrovende zoektocht naar geschikte IT-partners voor jouw internationale vestigingen uit handen en bieden een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk. Niet alleen hebben wij onze partners vooraf uitgebreid onderzocht, ook de samenwerking is eerst getest tijdens een pilot-fase. In de toekomst willen wij de samenwerking met partners binnen en buiten Europa verder uitbreiden.