cw13_mainbanner_logitech-nl

Logitech

Een oplossing voor elke werkruimte

Jouw medewerkers werken overal. Daarom heb je tools nodig die geschikt zijn voor verschillende medewerkers, maar ook verschillende ruimtes en doelen. Maak kennis met de oplossingen van Logitech via Bechtle. De tools zijn geoptimaliseerd voor het vergroten van jouw IT-succes.

De intelligente randapparaten en oplossingen voor videoconferencing zijn ontworpen voor al jouw werkruimtes en zijn eenvoudig te implementeren. Logitech biedt tal van oplossingen om beter te werken, te werken op afstand, samen te werken en voor een gezondere, ergonomische werkomgeving.

Op zoek naar slimme en betaalbare oplossingen voor het hybride werken? Met de oplossingen van Logitech creëer je het ideale thuiskantoor en ervaar je de kracht van video tijdens het samenwerken met je collega’s. Wil je hier meer over weten? Download dan de whitepaper.

Logitech producten gratis testen?

Wil jij graag de producten van Logitech proberen voordat je ze koopt? Vraag dan nu een gratis demo aan.

Vraag demo aan

Download whitepaper

Waarom Logitech?

Logitech is een Zwitsers bedrijf dat in 1981 werd opgericht. Logitech richt zich op innovatie en kwaliteit en ontwerpt producten die een plaats verwerven in het dagelijks leven van mensen. Al snel bereidde Logitech uit naar Silicon Valley. Vandaag de dag verkoopt onze partner producten in vrijwel elk land ter wereld, voor zowel de zakelijke- als de privémarkt.

Bechtle en Logitech hebben al jaren een sterke relatie. Ben je op zoek naar ergonomisch verantwoorde thuiswerkplekken? Of wil je jouw medewerkers die altijd onderweg zijn faciliteren? Wij adviseren je graag over welke Logitech oplossingen het beste bij jouw organisatie en verschillende collega’s passen.
 

Grote overwinningen voor mobiele werkruimtes

Maak kennis met de oplossingen van Logitech.

cw11_6er-grid-banner_LOG-nl

Logitech MX Brio 705 for Business

Hoogwaardige video-ervaring in 4K.

De MX Brio 705 for Business biedt een hoogwaardige video-ervaring in 4K met een stijlvol ontwerp. Deze duurzaam ontworpen webcam is perfect voor professionals en leidinggevenden en levert visuele topkwaliteit. Al met al een product waar IT-experts graag mee werken.

LEES MEER

Logitech Rally Bar

LEES MEER

Logitech Scribe

LEES MEER

Ontdek de producten van Logitech.

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: 
    Contact met onze Logitech specialist

    Wil je meer weten over de Logitech oplossingen bij Bechtle? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

    CONTACT