Als het om innovatieve computerproducten en monitoren gaat, loopt LG voorop. Maak kennis met onze innovatieve beeldschermfamilies. Profiteer thuis en op kantoor van handige apparaten die jouw leven aangenamer maken.

 

Waarom LG?

Het is belangrijk dat iedereen tevreden is – waar ze ook werken. Kwalitatieve monitoren zijn daarbij belangrijk. Zo kan er prettig gewerkt worden zonder dat het vervelend wordt om naar een scherm te kijken.

De monitoren van LG zijn daarom ook ontworpen met het oog op gebruikersgemak. Met functies zoals flicker-free-technologie en blue light-reductie worden de ogen van de gebruiker beschermd tegen vermoeidheid en irritatie. Verder bieden de LG-monitoren ook ergonomische functies zoals hoogteverstelling, kanteling en draaibaarheid, waardoor gebruikers hun monitor kunnen instellen naar eigen wens.

Maak kennis met de oplossingen van LG

 

UltraWide monitoren

Vraag je je af welk type monitor het beste is voor thuiskantoren? LG UltraWide monitoren bieden een groot panoramisch beeld en de mogelijkheid om 4 schermen te splitsen, zodat je meer van je werk tegelijk kunt zien. De LG-collectie van UltraWide PC monitoren omvat Freesync monitoren en IPS monitoren. Vind de beste computermonitoren van LG voor ontwerpers, fotografen, gamers en andere professionals die meer ruimte nodig hebben voor grote ideeën.

ULTRAWIDE MONITOREN

cw16_8er-grid-banner_lg-ultrawide-nl.
LG 23,8'' Full HD IPS Monitor met USB Type-C™

 

Business & Cloud monitoren

In een zakelijke omgeving is het belangrijk dat iedereen tevreden is. Daar horen kwalitatieve monitoren bij, zodat er prettig gewerkt kan worden zonder dat het vervelend wordt om langdurig naar een scherm te kijken.

De Cloud Monitoren van LG zorgen voor een veilige en krachtige virtuele oplossing. Dit geeft een zorgeloze en feilloze beleving. LG biedt verschillende thin clients voor professioneel gebruik met krachtige prestaties, lagere kosten en een compact ontwerp. Met flexibiliteit voor multi-monitor set-up krijg je meer gedaan in minder tijd.

BUSINESS MONITOREN   CLOUD MONITOREN

 

Ergo monitoren

De LG Ergo monitoren kunnen worden afgesteld op de ideale hoogte, afstand en hoek zodat ze altijd zorgen voor de meest comfortabele gebruikservaring. Lever de beste prestaties met de ergonomische beeldschermen van LG, of je nu aan het werk bent of aan het gamen.

ERGO MONITOREN

LG 27'' UHD 4K Ergo IPS-monitor met USB Type-C™

 

UHD monitoren

Als je op zoek bent naar een fantastische 4K monitor of een adembenemende 5K monitor, shop dan LG UltraFine™ monitoren. Onze UltraFine™ collectie omvat prachtige IPS (in-plan switching) monitoren voor een ongelooflijke helderheid.

UHD MONITOREN