cw05_mainbanner_hp_brandpage_nl-de

Ontdek HP via ARP.

Met de producten van HP kunnen jouw medewerkers overal productief en veilig aan de slag: thuis, onderweg of op kantoor. 

Laat onze ARP experts je adviseren over welke producten het best bij jouw organisatie passen. Wist je dat je de producten van HP ook kunt afnemen via Device as a Service (DAAS) en kunt managen met HP DAAS Proactive Management? Maak kennis met de mogelijkheden!

Waarom HP?

HP is één van de bekendste en grootste technologiebedrijven ter wereld met een uiteenlopend, veilig en duurzaam productportfolio. Onze relatie met HP Nederland B.V. is vanaf het eerste begin zeer hecht, waardoor onze salesafdelingen nauw samenwerken en onze klanten kunnen rekenen op de beste producten, oplossingen en support. We zijn er dan ook trots op dat wij ons “Power Partner van HP” kunnen noemen. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor advies op maat voor jouw organisatie én de meest aantrekkelijkste HP voordelen.
 

Wij zijn trotse Power Partner van HP.

Maak kennis met de HP oplossingen.
cw14_thumbnail_topicteaser_daas-eu
IT Solutions

Device as a Service (DAAS)

Merk je dat de IT-afdeling van jouw organisatie steeds vaker de handen vol heeft met het oplossen van kleine problemen? Merk je dat hier steeds meer tijd naartoe gaat? Met HP DAAS Proactive Management pak je dit aan. Deze service ontzorgt de IT-afdeling. Daarnaast kun je bij Bechtle HP producten afnemen volgens het Device as a Service-model: je betaalt een vast bedrag per maand per werkplek. 

Meer weten

HP Wolf Security – innovative Sicherheitslösungen
Wolf Security.

Innovatieve beveiligingsoplossingen.

HP richt zich sinds de jaren negentig niet alleen op de beveiliging van hardware, maar ook op de beveiliging van toepassingen. HP brengt al jaren continu de meest innovatieve beveiligingsoplossingen op de markt, waarbij de nadruk ligt op klantgerichte oplossingen die veel verder gaan dan de bestaande beveiligingsoplossingen voor pc's. 

Meer weten   

HP Active Care Thumbnail
Active Care.

HP Support waar je ook bent.

Apparaatproblemen van je medewerkers zijn verleden tijd. In een hybride werkomgeving je werknemers verbonden, productief én veilig houden? Dat is nog een hele klus! Onze hybride werkplekondersteuning is de redder in nood. Snelle IT-ondersteuning, waar en wanneer je die nodig hebt.

Meer weten

HP & Poly accessoires.

Accessoires

Organisaties en medewerkers hebben zich in rap tempo aangepast aan de nieuwe realiteit: de hybride werkomgeving. Met een combinatie van zowel werken op kantoor als werken op afstand, staan we voor unieke uitdagingen en kansen op gebied van IT.

Meer weten