De digitale band tussen ARP en haar klanten – My ARP

ARP – Integratie van IT. Architectuur van de toekomst. Met jou. We hebben een heel bijzondere band met onze klant en met My ARP, we kunnen onze banden verder versterken. 
Onze digitale diensten helpen jouw organisatie vooruit met volledige transparantie en kostenbeheersing
en in My ARP hebben we een platform gecreëerd dat eenvoudige interactie met jouw lokale ARP-accountmanager mogelijk maakt.

Om onze relaties met onze klanten te verbeteren, streven we ernaar om dag en nacht transparante communicatie mogelijk te maken en een essentieel onderdeel daarvan is My ARP – de slimme digitale band tussen klanten en ARP.

De voordelen van My ARP in één oogopslag

Snel en eenvoudig bestellen

Snel en eenvoudig bestellen

Gestroomlijnde inkoopprocessen

Gestroomlijnde inkoopprocessen voor jouw organisatie

Optimaal gebruik van raamovereenkomsten

Optimaal gebruik van raamovereenkomsten 

 

Maximale efficiëntie –

Bespaar kosten en tijd bij de inkoop.

Individuele offertes.

 

Jouw 24×7 digitale partner.

 

Meld je aan voor My ARP

Ontgrendel de voordelen van een My ARP-account 

Registreer nu

ARP e-procurement diensten.

IT-inkoop moet eenvoudig, veilig en snel zijn om de kosten en tijdsbesteding tot een minimum te beperken. Om jouw inkoopprocessen zoveel mogelijk te stroomlijnen, zijn onze e-procurement diensten de perfecte oplossing voor jouw organisatie. 


Het is ons doel om onze klanten een plek op arp.nl te bieden die is afgestemd op hun individuele e-procurementbehoeften om tijd en geld te besparen, inkoopprocessen te versnellen en raamovereenkomsten in de hele organisatie te benutten.

 

Meer informatie

Individuele offertes.

Met een My ARP-account kunnen klanten vrijblijvende offertes aanvragen en ontvangen, wat zowel tijd als middelen bespaart.

Je kunt elk product of elke producten uit ons portfolio selecteren en een offerte aanvragen bij ARP of opslaan voor een latere datum in jouw My ARP-account. Selecteer de hardware, software, IT- en softwareoplossingen en trainingen die je nodig hebt uit ons brede portfolio en jouw persoonlijke offerte wordt rechtstreeks naar jouw My ARP-account verzonden.

 

Meer informatie

Digitalisering van raam- en afroepovereenkomsten. 

Als klant van ARP heb je de mogelijkheid om samen met jouw accountmanager de parameters van een raamovereenkomst te definiëren, die vervolgens digitaal wordt opgeslagen in jouw My ARP-account, zodat je snel en eenvoudig items op arp.nl kunt afroepen. Wat je bestelt, wordt dan automatisch van jouw offerte afgetrokken.

Je profiteert van duidelijke informatie over beschikbaarheid, levertijden en klantspecifieke prijzen, en heb je de mogelijkheid om hardware, software, IT-diensten en trainingen af te roepen wanneer je ze nodig hebt en eenvoudig resterende hoeveelheden bij te houden in jouw My ARP-account.

 

Meer informatie

Speciale voorwaarden.

Speciale voorwaarden zijn specifieke voorwaarden die van toepassing zijn in individuele gevallen of voor bepaalde klanten, zoals kortingen, speciale aanbiedingen, specifieke betalingsvoorwaarden en nog veel meer.

Een My ARP-account geeft de mogelijkheid om speciale voorwaarden te bekijken die eerder met fabrikanten zijn onderhandeld en bestellingen tegen die prijzen te plaatsen. Kijk eens of ook jouw organisatie kan profiteren van speciale voorwaarden.

 

Meer informatie

Jouw vragen beantwoord

Is My ARP gratis?

Ja, een My ARP-account kost geen cent en is beschikbaar voor B2B- en B2G-klanten.

Wat kan ik kopen via
een My ARP account?

Je kunt een My ARP-account gebruiken om hardware, software, diensten en trainingen in te kopen.

Hoeveel gebruikers kunnen worden toegevoegd aan een My ARP-account?

Klanten kunnen zoveel gebruikers toevoegen als ze willen aan hun My ARP-accounts.

Heb je vragen over e-procurement?

 

Stuur een mail naar
verkoop.nl@arp.com of bel ons
+31 43 855 01 00. Wij helpen je graag verder.

E-MAIL

 

Meld je aan voor My ARP

Ontgrendel de voordelen van een My ARP-account 

Registreer nu