Individuele voorwaarden voor My ARP 

Profiteer van exclusieve zakelijke prijzen, offertes en volumekortingen.

Heeft jouw organisatie speciale voorwaarden onderhandeld met een specifieke fabrikant? Een My ARP account geeft de mogelijkheid om deze op arp.nl te bekijken en bestellingen te plaatsen tegen die prijzen. Deze optie is ook van toepassing op individuele contracten die je mogelijk met ARP hebt, zodat je jouw raamwerk en fabrikantcontracten kunt consolideren om de bedrijfsbrede inkoop van IT-producten en -diensten te harmoniseren.

Werk je in de publieke sector? Neem contact op met jouw accountmanager en vraag naar industrie-specifieke productprijzen. Heb je nog geen persoonlijk contact, dan kun je er een aanvragen via onze chatbot.

 

Wat zijn speciale voorwaarden?

Speciale voorwaarden zijn specifieke voorwaarden die van toepassing zijn in individuele gevallen of voor bepaalde klanten, zoals kortingen, speciale aanbiedingen, specifieke betalingsvoorwaarden en nog veel meer. Ze kunnen worden aangeboden aan bedrijven, overheidsinstanties of andere organisaties om klanten of specifieke doelgroepen te ondersteunen of om bepaalde doelen te bereiken. Voorwaarden en beperkingen kunnen variëren afhankelijk van de inhoud en het doel.

Raam-/fabrikantovereenkomsten

Up-to-date beschikbaarheid
en prijzen

Inkoop harmonisatie in de hele
onderneming

Inkoop
transparantie

 

Andreas Mehrer

Senior Digital Service Consultant bij Bechtle

Andreas Mehrer

 

 

 

Neem contact op met jouw accountmanager en profiteer van industrie-specifieke speciale voorwaarden.

Heb je vragen over e-procurement?

 

Stuur een mail naar
verkoop.nl@arp.com of bel ons
+31 43 855 01 00. Wij helpen je graag verder.

E-MAIL