Colleagues in a meeting room

Poly

Werk wordt niet bepaald door je locatie. Het gaat erom wát je doet.

Jouw medewerkers hebben de vrijheid nodig om te werken waar en wanneer dat uitkomt: op kantoor, thuis of in hun favoriete koffiezaak. Poly zorgt ervoor dat jouw medewerkers overal met de beste technologie kunnen werken. Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen blijf je eenvoudig in contact met collega’s over de hele wereld.

De afgelopen maanden werd werken op afstand belangrijker dan ooit. Medewerkers moesten massaal aan het thuiswerken. Bij Bechtle verwachten we dat dit in de toekomst grotendeels zo zal blijven. Daarom is het belangrijk om je medewerkers met de juiste technologie uit te rusten, zodat zij met elkaar in verbinding blijven, ongeacht waar ze zich bevinden. Poly biedt de juiste oplossingen voor elke werkplek en vergaderruimte.

Contact met onze Poly specialist

Wil je meer weten over de Poly oplossingen bij Bechtle? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

CONTACT

Waarom Poly?

Poly is ontstaan uit het samengaan van de merken Polycom en Plantronics. Poly heeft een ruim en gevarieerd assortiment headsets, (VoIP-)telefonie en videoconferencing producten. Je geniet altijd van de nieuwste technologieën, het beste draagcomfort én geweldige geluidskwaliteit.

Zo wordt de locatie van waaruit je medewerkers werken minder belangrijk. Met onze producten werken zij namelijk óveral productief samen.
 

Wij zorgen voor betekenisvolle menselijke relaties.

Maak kennis met de Poly oplossingen

Poly Rooms Kits

Ontdek de Poly Microsoft Teams Rooms Kits

Flexibiliteit, veelzijdigheid en kwaliteit – dat levert Poly allemaal met zijn oplossingen voor Microsoft Teams Rooms. Elk van deze All-in-One systemen is verkrijgbaar als Focus, Small, Medium of Large en compleet uitgerust met een Poly conference camera met Poly Meeting AI-technologieën, een collaboration-pc met en pc-mount-kit en een easy-touch-controller.

 

ONTDEK ROOMS KITS

Thuiswerken met Poly

Hoe is het thuiswerken in jouw organisatie geland de afgelopen tijd? Het belang van professionele communicatie in het thuiskantoor kan niet langer worden genegeerd. Wij zorgen ervoor dat jij de beste thuiswerkplekken kunt faciliteren voor jouw medewerkers.
 

LEES MEER

remote_worker_poly_products_calisto_eemini_voyager
poly_uc

Meer focus en creativiteit met Poly Unified Communication

Thuiswerken in alle rust, zonder last te hebben van kinderen die thuis zijn of partners die ook thuiswerken? Dat kan met de innovatieve Poly Unified Communication oplossingen.

Werken je medewerkers toch (deels) op kantoor? Dan willen zij ook daar in alle rust kunnen werken. De typische kantoortuin zorgt voor heel wat uitdagingen: collega’s die heen en weer lopen, luidruchtige bellers, slurpende koffiedrinkers en ga zo maar door.

Poly biedt een scala aan oplossingen waarmee afleiding verleden tijd is. Ontdek de producten of vraag nu een gratis demo aan.
 

ONTDEK UNIFIED COMMUNICATION

Videoconferencing, voor échte menselijke verbindingen

We vergaderen vandaag de dag vaker online dan face-to-face. Poly biedt gebruiksvriendelijke videoconferencing oplossingen aan, die eenvoudig te installeren en te beheren zijn. Of je medewerkers nu in een grote vergaderruimte zitten op kantoor, in een Huddle Room of thuis: met onze videoconferencing oplossingen lijkt het net alsof je naast elkaar zit.

VIDEOCONFERENCING

POLY STUDIO R30

poly-studio-office-small-room

Maak kennis met de Poly producten