Neomounts

De beste steun voor jouw AV & IT. Neomounts biedt een uitgebreid, actueel assortiment met hoogwaardige bevestigingsoplossingen volgens de laatste trends in de markt. Van monitorarmen tot trolleys, en van notebook stands tot tv-muurbeugels; Neomounts heeft voor elke situatie een geschikte oplossing.

Contact met onze Neomounts specialist

Ben jij benieuwd naar de voordelen van de Neomounts oplossingen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

CONTACT

Waarom Neomounts?

Met meer dan 25 jaar ervaring is Neomounts dé specialist op het gebied van bevestigingsoplossingen. De producten zijn ontworpen met oog voor detail, algehele kwaliteit, net zoals prijs-kwaliteitverhouding en installatiegemak. Neomounts missie is dat jij altijd de beste kijk- en werkpositie ervaart, resulterend in een optimale houding en maximaal comfort tijdens het gebruik van jouw scherm.

ONTDEK Neomounts

Maak kennis met de oplossingen van Neomounts.

NEXT | One serie

Geef jouw werkplek een extra dimensie met de NEXT | One bureausteunen. Deze hoogwaardige nieuwe serie monitorarmen biedt een alles-in-één oplossing voor kleine tot grote schermen van 17" t/m 49". Ontdek ‘the next level’ van kwaliteit en stijl met producten die je verwachtingen zullen overtreffen.

NAAR DE PRODUCTEN

Moderne collaboration oplossingen

Moderne meeting rooms zijn tegenwoordig  van alle gemakken voorzien en ingericht voor zowel fysieke als hybride en digitale meetings. De diverse trolleys en wandsteunen van Neomounts bieden een gepaste oplossing voor iedere meeting room.

NAAR DE PRODUCTEN

Easy-install wandsteunen

Het Neomounts wandsteunen assortiment omvat verschillende oplossingen om aan elke behoefte te voldoen. De muursteunen zijn eenvoudig te installeren en zijn speciaal ontworpen om jou de best mogelijke ervaring te geven; niet alleen bij het gebruik van de steun, maar ook bij de installatie.

NAAR DE PRODUCTEN

Hybride werken

Hybride werken is de nieuwe norm binnen veel bedrijven organisaties, en datzelfde geldt voor de flexibele werkplek. De gasgeveerde monitorarmen van Neomounts zijn hier ideaal voor flexibele werkplekken: de monitorarmen garanderen gemakkelijke en snelle verstelling van het scherm, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Daarnaast biedt Neomounts diverse notebook stands; van opvouwbaar tot in hoogte verstelbaar of met roteerbare basis. In een handomdraai wordt een ergonomische werkplek gerealiseerd, voor jouw monitor, notebook of beide.

NAAR DE PRODUCTEN

Ontdek de Neomounts producten.

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: 
      Fabrikant nr.: 
      Artikel nr.: