Ontworpen voor maximaal comfort

Verhoog de productiviteit met nieuwe innovaties op het gebied van ergonomie en werkplek.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

3840×2160 UHD 4K IPS
VESA Display HDR400 & sRGB 99% (type.)

Ergonomie

Ergonomische standaard
met C-Klem en kabelgoot.

Gebruiksgemak

USB Type-C™
eenvoudige installatie

UHD 4K IPS-scherm.

Duidelijke weergave voor een beter beeld

Met sRGB 99% (Typ.) en VESA Display HDR400 biedt de LG UltraFine™ Ergo een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Het 31,5-inch 4K IPS-scherm creert een comfortabele kijkervaring door het verminderen van kleurverschuivingen vanuit verschillende invalshoeken.

LG UHD 4K IPS-monitor
Volledige aanpasbaarheid van het scherm
Perfecte afstelling naar ooghoogte

De verbeterde flexibiliteit van de ergonomische standaard biedt een uitgebreide ergonomische afstelmogelijkheid. Zo kan het scherm in- en uitgeschoven worden, kantelen, draaien en roteren. Hierdoor kan de monitor zich volledig aanpassen aan de gebruiker.

Videos

in- en uitshuiven 0~180 mm
Draaien ± 280˚
Hoogteverstelling 0~130 mm
Roteren 90˚
Kantelen ± 25˚
Geschikt met elke houding

32UN880B is een welkome innovatie voor iedereen die veel tijd achter zijn bureau besteedt. De geavanceerde ergonomische standaard van LG helpt een goede houding te bevorderen door de hoge mate van verstelbaarheid. Hiermee kan elke gebruiker een perfect op maat gemaakte werkplek creëren.

LG Monitoren In-use
Een opgeruimd bureau
Volledig gebruik van het bureau

Het compacte ontwerp van 32UN880B neemt zeer weinig bureauoppervlak in beslag en draagt ook bij aan een eenvoudigere installatie. De USB-C oplossing van 32UN880B helpt gebruikers om een opgeruimd bureau te behouden. Daarnaast levert het 4K scherm stroom aan het aangesloten apparaat en kan gegevensoverdracht ook via dezelfde kabel plaatsvinden.