cw11_mainbanner_cherry-nl

CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE.

De beste STREAM ooit, als draadloze premiumversie met oplaadfunctie.

Met de CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE biedt de STREAM-familie nog veel meer waardevolle functies voor professioneel en privégebruik. Zoals bij alle producten van de STREAM-familie wordt het hart gevormd door het CHERRY SX-schaarmechanisme. Laadfunctie en AES-codering vullen het 2,4 GHz draadloze toetsenbord en de bijbehorende muis perfect aan. 

 

Naar de producten

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 

Het laadconcept – Ongestoord doorwerken

De herlaadbare NiMH-accu's van de CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE doen maandenlang hun werk. Daarna laadt u uw toetsenbord en muis heel eenvoudig op via de USB-C-kabel – terwijl u zelf ongestoord doorwerkt. U kunt de set volledig uitschakelen zodat de accu’s nog langer meegaan. En omdat onze desktopset zelf langer meegaat dan welke accu dan ook, kunt u de NiMH-merkaccu’s van GP na verloop van tijd vervangen. Dit is praktisch en milieuvriendelijk tegelijk.

cw11_cherry_img_1-nl
STREAM-DESKTOP-RECHARGE-icons.png_93174f4cb6

 

Duurzaamheid & ergonomie – Een goede investering 

Milieubescherming en duurzaamheid zijn prioriteit voor iedereen. En iedereen die tegenwoordig verantwoord en duurzaam wil kopen, moet weten wat hij doet. Ons toetsenbord is bekroond met het oudste van alle Europese milieukeurmerken: de ‘Blaue Engel’. Bovendien zijn we erin geslaagd om de verpakking volledig plasticvrij te maken. Duurzaamheid betekent echter ook dat u vandaag aan morgen moet denken om uw eigen gezondheid en die van uw werknemers te beschermen.

De maatstaf hiervoor is het naleven van gedefinieerde ergonomische normen en veiligheidsnormen. Met de desktopset hebben we hiervoor de grondslag gelegd: de set heeft het GS-keurmerk ‘Geprüfte Sicherheit’. Dit is het enige wettelijk geregelde keurmerk voor productveiligheid in Europa.

csm_STREAM-LINE_office_bcd0f5e7b0
cw11_cherry_img_2-nl

 

De CHERRY SX-schaartechnologie – Fluisterstil & nauwkeurig 

Het is bekend dat geluiden tijdens het werken de productiviteit negatief beïnvloeden en het stressniveau verhogen. Zoals alle leden van de STREAM-familie hebben wij ook het toetsenbord van de CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE daarom met onze eigen SX-schaartechnologie uitgerust. De platte bouwvorm kent u al van uw notebooktoetsenbord. Het toetsenbord heeft niet alleen een duidelijk gedefinieerd en duidelijk drukpunt, maar is ook fluisterstil.

En omdat op elk potje een dekseltje moet passen zoals bij elk toetsenbord een muis, heeft ook deze bijna geluidloze knoppen. Deze combinatie zult u tijdens langere werkdagen, in grotere kantoren of ook thuis al snel niet meer willen missen!

 

Performance & stabiliteit – CHERRY kwaliteit

Kwaliteit heeft betrekking op zowel innerlijke als de uiterlijke waarden. Bij de CHERRY STREAM DESKTOP RECHARGE staan beide hoog op de lijst. Het CHERRY-toetsenbord profiteert van de voordelen van een geïntegreerde metalen plaat en met rubber beklede opstelvoeten.

Zo staat het toetsenbord altijd stabiel op de ondergrond. De muis is minstens net zo goed. Deze ligt goed in de hand en bewaart moeiteloos het evenwicht tussen een optimaal gewicht en perfecte glij-eigenschappen. Wat betreft de interne waarden vormt de 128-bit CCM-codering de grondslag voor meer gegevensveiligheid.

csm_STREAM-DESKTOP-RECHARGE_office_cb9b70b5d5
cw11_cherry_img_3-nl

 

Flexibiliteit & bediening – Individualiteit 2.0

Het toetsenbord beschikt over 10 extra toetsen: Windows blokkeren, browser, mail, rekenmachine en 6 toetsen voor de regeling van volume alsook multimediatoepassingen. De functies werden zorgvuldig geselecteerd en garanderen ondersteuning en overzichtelijkheid tegelijk. Bij de muis zijn de twee duimknoppen duidelijk gescheiden door een inkeping in de behuizing – zo kunnen ze niet per ongeluk worden ingedrukt.

Met de DPI-switch aan de bovenzijde van de muis wisselt u probleemloos tussen drie verschillende resolutieniveaus (1000 dpi / 1600 dpi / 2400 dpi). Als u ook nog individuele toetsfuncties wilt instellen, kunt u het toetsenbord en de muis geheel individueel met de CHERRY KEYS-software volgens uw eigen wensen configureren.

 

De STREAM DESKTOP RECHARGE is perfect voor veeleisende veelschrijvers.
Wie een draadloos, langdurig werkend en onderhoudsvrij product zoekt en tegelijkertijd de voordelen van ons eigen CHERRY SX-schaarmechanisme niet wil missen hoeft dus niet verder te zoeken.

 

Aanbevolen producten

CHERRY STREAM DESKTOP

topdeal
Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  topdeal
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   topdeal
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: 

    CHERRY STREAM KEYBOARD

    CHERRY STREAM KEYBOARD WIRELESS

    topdeal
    Fabrikant nr.: 
    Artikel nr.: