Cherry.

 

Originele CHERRY-kwaliteit is de maatstaf voor invoerapparaten in een verscheidenheid aan toepassingen. In gaming en eSports, op het verkooppunt, in industriële installaties of op het bureau. Desktopsets, muizen, toetsenborden, mechanische MX-schakelaars en kaartleesterminals vormen vandaag de dag de kern van het merk CHERRY.

De belangrijkste kenmerken van een computertoetsenbord zijn de activeringskracht en de reisafstand die vereist zijn voor toetsactivering – de toetshaptiek. In principe wordt er onderscheid gemaakt tussen twee verschillende technologieën: Toetsenborden met individuele mechanische schakelaars op een printplaat (MX en ML) en membraantoetsenborden met rubberen matten (SX en membraan).


Momenteel worden onze producten vervaardigd met de volgende technologieën:

CHERRY MX technologie

  • Mechanische schakelaar met individuele haptiek (lineair, tactiel en klikdrukpunt)
  • Levensduur: gegarandeerd 100 miljoen slagen (afhankelijk van schakelaarspecificatie)
  • Lage bouncetijden, jarenlange betrouwbare werking en een extreem hoge levensduur dankzij unieke gouden kruispuntcontacten
     

Naast de modernste afwerking en de “Made in Germany”-kwaliteit van onze producten bieden CHERRY toetsenborden, muizen en desktopsets nog tal van andere functies die jouw dagelijkse werk aangenamer maken.

 

Consistente bescherming van onze leefomgeving is een uitgesproken doel van CHERRY en een integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Milieuvriendelijke inkoop, milieuvriendelijke en energie-efficiënte productie en vrijwel volledige recycling van onze producten aan het einde van hun levenscyclus: milieubescherming is een groene draad die door alle businessonderdelen van ons bedrijf loopt.


Ontdek producten