Samsung Galaxy S24 Series

Samsung Galaxy S24 serie.

GALAXY S24 | 24+    GALAXY S24 ULTRA

Samsung Galaxy S24 | S24+
Galaxy AI is er.

Welkom in het tijdperk van mobiele AI. Met Galaxy S24 | S24+ in jouw handen kun je geheel nieuwe niveaus van creativiteit de vrije loop laten en jouw productiviteit verhogen – te beginnen met het belangrijkste apparaat in je leven. Je smartphone.

samsung_galaxy_s24_color_carousel.jpg
 

Laat elke ronding uitkomen.

Gemakkelijk te pakken. Prettig om vast te houden. Met hun elegante ontwerp en matte afwerking voelen de Galaxy S24 en S24+ net zo probleemloos aan als ze eruitzien.

 

Groots, groter en sneller1)

Dit zijn de upgrades waar je op zat te wachten. Meer scherm. Meer batterij. Meer processor vermogen.2 De Galaxy S24 en S24+ bieden je nog meer om van te houden. Vooral nu de Galaxy S24+ wordt geleverd met de hoogste schermresolutie op een Galaxy-apparaat—QHD+.

Galaxy S24  Galaxy S24+

samsung_galaxy_s24_color_front_.jpg
De Samsung Galaxy S24 Ultra.
Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Stijlvol. Sterk. Schitterend.

Maak kennis met de Galaxy S24 Ultra met een nieuwe titanium behuizing en een plat scherm van 17,25 cm / 6,8".3,4 De ultieme vorm van design.

Galaxy S24 Ultra

samsung_galaxy_s24_ultra_front
 

Ingebouwde S Pen schrijft een heel nieuw hoofdstuk.

De legendarische Galaxy Note, maar dan in een nieuw jasje. Schrijf, tik en navigeer met de precisie die je vingers zouden willen hebben op het nieuwe, platte scherm. 

  

samsung_galaxy_s24_ultra_side
Toonaangevende camera. Nu met AI.
Leg details vast die de werkelijkheid evenaren met 200 MP.

Met 200 MP en AI-verwerking legt de Galaxy S24 Ultra de lat voor beeldkwaliteit hoger – elke keer dat je op de ontspanknop drukt. De nieuwe ProVisual herkent bovendien objecten en verbetert de kleurhoogte, vermindert ruis en laat details beter tot hun recht komen.

1) Overdraagbare gegevens kunnen variëren afhankelijk van het besturingssysteem van het apparaat (Android of iOS), de versie van het besturingssysteem en/of de verbindingsoptie. Klik hier voor meer informatie over Smart Switch.
2) Vergeleken met Galaxy S23 en S23+.
3) Diagonaal gemeten is de schermgrootte van de Galaxy S24 Ultra 17,25 cm (6,8") in de volledige rechthoek en 17,22 cm (6,8"), rekening houdend met de afgeronde hoeken. Het feitelijke weergavegebied is kleiner, vanwege de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
4) Titanium wordt alleen op de behuizing van het apparaat aangebracht. De volume- en zijknoppen behoren niet tot de behuizing.