-
compare
Vergelijkingslijst

Leverings- en betalingsvoorwaarden

*Ons aanbod geldt uitsluitend voor zakelijke klanten en de publieke sector (geen wederverkopers en particulieren).

Levertijden zijn afhankelijk van de bestelde producten en distribiteur van waaruit de producten  verzonden worden . Actuele levertijden zijn altijd zichtbaar op de betreffende productdetailpagina. Wanneer u ingelogd bent op onze webshop kunt u de status van uw bestelling inzien en middels track & trace volgen.

levertijden

Order en administratiekosten bedragen €9,95.

Retouren zijn kosteloos mits de verpakking ongeopend en onbeschadigd is of voortkomt uit een fout vanuit onze zijde.
Wanneer er sprake is van een geopende of beschadigde verpakking of door een andere fout uwer zijde bedragen de restocking kosten min. € 20,00. *Let op: de kosten van terugname door de distributeur worden aan u doorberekend. Neem contact op met onze servicedesk of uw accountmanager voor een voorstel.

Fabrieksgarantie vanuit de fabrikant is van toepassing. Voor details zie de website van de fabrikant. De fabrieksgarantie is altijd zichtbaar op de betreffende productdetailpagina. *mogelijke vormen zijn Carry-In, Pick-up & Return en On Site van 1 tot 3 jaar.

Service naast verkoop, opslag en transport van IT-apparatuur is ARP tevens gespecialiseerd in diensten als installatie, configuratie, imaging, datawipe, inruil en CMDB-registratie. Met onze ARP Asset Services nemen we al uw zorgen rondom de uitrol op de werkplek uit handen. U kunt ook alleen een gedeelte van deze services aan ARP uitbesteden.

 

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op met onze Servicedesk.

Telefonisch: 043-855 00 00
E-mail: servicedesk.nl@arp.com

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.