cw06_mainbanner_logitech-be
NIEUWE VIDEOCONFERENTIE-OPLOSSINGEN VOOR VIDEOCONFERENTIES.

Logitech Rally Bar Mini,
Rally Bar en Rally Plus.

Maak kennis met de volgende generatie videoconferentie-oplossingen van Logitech: Rally Bar Mini voor kleine ruimtes, Rally Bar voor middelgrote ruimtes en de Logitech RoomMate appliance computer voor grote ruimtes.

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

 

Met zijn geavanceerde portfolio legt Logitech de lat nog hoger voor videoconferencing. De nieuwe generatie apparaten die zowel in de Appliance mode alsook als pc-gebaseerde oplossing kunnen worden gebruikt, ondersteunt onder andere de toonaangevende videoconferencing-services Microsoft Teams en Zoom. De Logitech Rally Bar voor middelgrote ruimtes en de Logitech Rally Bar Mini voor kleine ruimtes verbinden video's van bioscoopkwaliteit met een glashelder geluid in een alles-in-één ontwerp en tillen meetings daarmee naar een hoger niveau.

Het portfolio wordt gecompleteerd met de nieuwe Logitech RoomMate, een zelfstandige appliance computer voor Logitech Conference Cams zoals Rally. Zo kunnen ook in grote ruimtes videoconferencing-services gebruikt worden zonder pc of Mac. Set-up, beheer en gebruik van videoconferencing-apparatuur wordt zo duidelijk vereenvoudigd om meetings in de huidige hybride en zich snel veranderende werkomgeving wezenlijk te verbeteren.

RALLY BAR MINI

VOOR KLEINE RUIMTES

Logitech biedt eersteklas oplossingen voor kleine ruimtes die eenvoudig zijn te gebruiken en een perfecte studiokwaliteit leveren.

Logitech small meeting room - up to 6 people

TOT 6 PERSONEN

Een kleine ruimte is bijvoorbeeld een huddle room of een brainstorm-ruimte met een klassieke indeling.

 

EENVOUDIGE BEDIENING

Met huddle room-meetings en brainstorm-sessies moet je meteen van start kunnen gaan, zonder ingewikkelde apparatuur of al te veel instellingen.

 

GEEN CHAOS

Rust is belangrijk en daarom moet een wirwar aan kabels worden vermeden. Eenvoudig en duidelijk werkt het beste.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

LOGITECH RALLY BAR MINI

EERSTEKLAS VIDEOBAR VOOR KLEINE VERGADERRRUIMTES

De Logitech Rally Bar Mini biedt eersteklas audio en video in een compact alles-in-één ontwerp. Eenvoudige set-up dankzij USB-plug & play, eenvoudige bediening en eenvoudig beheer!

 

Logitech Rally Bar Mini front

AUDIO

Rijk geluid

RightSound™ levert een kristalhelder, ruimtevullend geluid met zeer geringe vervorming en zorgt ervoor dat elke stem duidelijk wordt gehoord.

VIDEO

Ultra-HD video

Haarscherpe levensechte videobeelden en schitterende kleuren bij resoluties tot 4K.

AI-ZOEKER

Perfect in beeld

Een tweede geïntegreerd objectief herkent deelnemers en versterkt RightSight™ automatische framing.

RALLY BAR

VOOR MIDDELGROTE RUIMTES

Ervaar fantastische beelden en een ruimtevullend geluid dat speciaal afgestemd is op middelgrote ruimtes.

 

7 TOT 12 PERSONEN

Een middelgrote ruimte kan bijvoorbeeld ook als workshopruimte dienen tijdens besprekingen.

 

WAANZINNIGE GELUIDSKWALITEIT

Als middelgrote groepen zich treffen, is het belangrijk dat iedereen elkaar goed kan horen.

 

GEEN CHAOS

Geen wirwar aan kabels meer. Eenvoudig en duidelijk werkt het beste.

meeting-room-mid-sized
logitech-rally-bar-medium01
LOGITECH RALLY BAR 

ALL-IN-ONE VIDEOBAR VOOR MIDDELGROTE RUIMTES

Rally Bar biedt een krachtige alles-in-één videoconferentie-ervaring met geweldige beelden, een automatische panning-, kantel- en zoomfunctie en een krachtig geluid voor middelgrote vergaderruimtes. Met Rally Bar kunnen videoconferenties zo natuurlijk en productief zijn als persoonlijke meetings.

 

AUDIO

Rijk geluid

RightSound™ levert een kristalhelder, ruimtevullend geluid met zeer geringe vervorming en zorgt ervoor dat elke stem duidelijk wordt gehoord.

VIDEO

Ultra-HD video

Haarscherpe levensechte videobeelden en schitterende kleuren bij resoluties tot 4K.

AI SEARCHER

Perfectly captured

Een tweede geïntegreerd objectief herkent deelnemers en versterkt RightSight™ automatische framing.

VOOR ELKE SITUATIE

Met het ingebouwde besturingssysteem kun je videoconferentie-applicaties zoals Zoom direct gebruiken op het apparaat. Of je maakt virtueel verbinding met een pc of Mac® zonder dat hiervoor extra software benodigd is.

 

RALLY PLUS

VOOR GROTE RUIMTES

Een modulair en uitbreidbaar systeem – geschikt voor alle soorten grote ruimtes!

meeting-room-large-spaces

TOT 46 PERSONEN

Een grote ruimte kan bijvoorbeeld een klassieke vergaderzaal zijn, maar ook een klaslokaal waarbij de tafels in een U-vorm staan of een ruimte met een lange vergadertafel.

 

WAANZINNIGE GELUIDSKWALITEIT

Als grote groepen zich treffen, is een complete geluidsdekking belangrijk. Ook aan de andere kant van de ruimte moet je alles nog duidelijk kunnen verstaan.

 

UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

Grote ruimtes verschillen vaak in indeling en gebruik. Daarom is het geweldig als een systeem zo kan worden uitgebreid dat het voldoet aan jouw behoeften!

LOGITECH RALLY 

PREMIUM ULTRA-HD CONFERENCE CAM-SYSTEEM MET AUTOMATISCHE CAMERABEDIENING.

Logitech Rally zorgt voor video's in studiokwaliteit en voor een ongeëvenaarde spraakkwaliteit en de proactieve Logitech RightSense™-technologie maakt betere videoconferenties mogelijk. Met modulair geluid, slim kabelbeheer en een eersteklas design past Rally goed bij middelgrote en grote ruimtes.

logitech-rally-bar-premium01

AUDIO

Geavanceerd modulair geluid

Een kristalhelder geluid is een absolute must voor eersteklas videoconferenties. Rally zorgt voor een natuurlijke, heldere en duidelijk verstaanbare geluidsweergave.

VIDEO

Video in studiokwaliteit

Het Ultra-HD beeldverwerkingssysteem van Rally zorgt voor haarscherpe levensechte videobeelden en een uitstekende kleurweergave bij resoluties tot 4K.

DESIGN

Elegant industrieel design

Elk onderdeel van de Rally heeft een premium industrieel design dat naadloos geïntegreerd kan worden in elke zakelijke omgeving. Rally zorgt er niet alleen voor dat elke deelnemer goed wordt gezien en gehoord, maar ziet er zelf ook geweldig uit.

WERKT MET WAT JE AL GEBRUIKT

We werken samen met de meest populaire platforms voor videovergaderen: Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Google Meet, WebEx en andere. Onze geïntegreerde oplossingen helpen jouw hardwerkende teams met elkaar in contact te blijven.