w11_mainbanner_Samsung-ruggedized

Samsung Ruggedized Portfolio.

Gebouwd voor de nieuwe manier waarop zaken worden gedaan.

Samsung Galaxy-apparaten zijn geschikt voor het doel. Samsung hardware en oplossingen voldoen aan alle behoeften die u voor uw bedrijf kunt hebben.

 

Sterk en betrouwbaar.

IP68.

Samsung apparaten hebben een internationale standaardbeoordeling van IP68 behaald. Ze zijn bestand tegen stof / vuil / zand en zijn bestand tegen onderdompeling, tot een maximale diepte van 1,5 meter onder water.

 

* Tot dertig minuten.

 

MIL-STD-810G.

Deze robuuste apparaten hebben de hoogste militaire normen voor overlevingsvermogen en uithoudingsvermogen bereikt.

 

Anti schok.

Anti-schokbescherming maakt deze apparaten extra duurzaam.

cw11_img1_Samsung-ruggedized
cw11_img2_Samsung-ruggedized-nl

Pogo PIN / Snel opladen.

Met de pinnen van het POGO-laadstation kunt u eenvoudig opladen, zonder dat u extra hoeft aan te sluiten. Snel opladen voegt 15% hogere snelheid toe.

 

Gemaakt voor professionals.

Gemaakt voor professionals.

Samsung DeX.

Met Samsung DeX kunt u naadloos van het ene apparaat naar het andere overschakelen, zodat u meerdere dingen tegelijkertijd kunt doen.

 

* Samsung DeX is alleen beschikbaar op Tab Active Pro

cw11_img3_Samsung-ruggedized-nl

Handschoen / natte aanraking.

Met een verbeterde aanraking zullen Galaxy robuuste tablets reageren en op volledige capaciteit werken, zelfs met je handschoenen aan.

IP68 S Pen.

De S Pen voelt natuurlijk aan om vast te houden, en de 4.096 gevoeligheidsniveaus en de slank gevoerde 0,7 mm-tip maken hem supernauwkeurig. De IP68-classificatie betekent dat het zowel beschermd is tegen binnendringen van stof als dat het waterbestendig is.

Programmeerbare toets.

Met de programmeerbare knop krijgt u met één druk op de knop onmiddellijke toegang tot uw meest kritische Line of Business-applicaties en kunt u deze naar wens aanpassen.

Mobiel verkooppunt.

De Galaxy-tablets en smartphones bieden een handige, veilige mobiele POS-ervaring en stellen verkoopmedewerkers in staat klantgericht te werken.

AR klaar.

Dankzij AR-technologie kan Samsung Galaxy Tab Active Pro communiceren met uw werkomgeving en u verbeterde informatie bieden voor een betere productiviteit.

Scannen en gaan.

Het robuuste portfolio van Samsung is volledig geoptimaliseerd voor barcodescans en compatibel met marktleiders van technologie-scans zoals Scandit.

 

Secure.

Samsung Knox.

Een beveiligingsplatform van defensiekwaliteit dat is gebouwd op basis van het hardwareniveau, dat bescherming biedt voor alle geïmplementeerde apparaten.

 

Biometrische authenticatie.

Samsung apparaten beschikken over biometrie, authenticatiemethoden die individuen kunnen identificeren op basis van fysiologische kenmerken.

cw11_img4_Samsung-ruggedized-nl

Samsung Galaxy Tab Active3.

Galaxy Tab Active3. Sterk van binnen en van buiten zodat u de dag aankunt. Het robuuste ontwerp is bestand tegen water en stof en tegen een val van 1,5 meter, heeft een vervangbare batterij, en met Samsung DeX en verbeterde NFC, wordt de productiviteit verhoogd. Dankzij de instellingen voor touch-herkenning, een Active Key en de S Pen, kunt u uw handschoenen aantrekken en aan de slag gaan.

Samsung Galaxy XCover 5.

Voer uw taken naar behoren uit, zelfs onder zware omstandigheden. De Galaxy XCover 5 is voorzien van een IP68-rating en voldoet aan de MIL-STD 810H-standaarden voor bescherming. Als uw telefoon in aanraking komt met water of als u hem op locatie laat vallen, kan uw werk dus onverminderd doorgaan.

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: