logitech scribe

Logitech Scribe:

whiteboardcamera voor videovergaderruimtes

Mogen wij aan je voorstellen: Scribe, de nieuwe Full-HD camera van Logitech die speciaal gemaakt is voor whiteboards op de moderne werkplek.
Door ingebouwde AI en een lens op maat kan Scribe de whiteboardinhoud met uitstekende helderheid uitzenden in videovergaderingen.
De tijden dat je tekst en afbeeldingen op het whiteboard ingewikkeld moest fotograferen en versturen, zijn voorbij.
Dit doet Scribe nu voor je. Je kunt het creatieve proces met een uitstekende helderheid delen met alle deelnemers aan de videovergadering.
Nu hebben zelfs deelnemers op afstand uitstekend zicht.

 

KOOP NU

PERFECT ZICHT, OP AFSTAND OF IN DE RUIMTE

De ingebouwde AI van Scribe biedt een transparantie-effect, waardoor deelnemers 'door de presentator heen' kunnen kijken, zodat ze vrij zicht hebben op het whiteboard.
Scribe verbetert automatisch de kleur en het contrast van uitwisbare stiften, waardoor tekst en schetsen beter te zien zijn. Scribe gebruikt afbeeldingssegmentatie om andere inhoudsvormen te herkennen en te tonen, zoals plaknotities.


SPECIAAL ONTWORPEN VOOR RUIMTEOPLOSSINGEN

Scribe biedt integratie met populaire ruimteoplossingen voor videovergaderen, waaronder Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms. Sluit gewoon aan bij de vergadering en begin met delen.
Het elegante, minimalistische ontwerp van de camera is een aanvulling op elke vergaderruimte.

WERKT MET ELK WHITEBOARD

Scribe werkt met alle whiteboard-oppervlaktes of een witte wand van maximaal 2 meter breed en 1,2 meter hoog en met alle whiteboardmarkers.

EENVOUDIGE TE GEBRUIKEN

Met de draadloze deelknop van de innovatieve camera wordt het delen van whiteboards in videovergaderingen een fluitje van een cent*. Je kunt delen ook starten met de touchcontroller van jouw vergaderruimte, zoals Logitech Tap.


STRAKKE, FLEXIBELE INSTALLATIE.

Door het strakke design voor aan de wand en slim kabelbeheer kun je Scribe eenvoudig installeren en dus snel videovergaderen. Bevestig Scribe stevig aan de verschillende muuroppervlakten met de meegeleverde installatiekit. Zorg voor een nette, betrouwbare installatie met kabelbevestiging en opties om de kabels omhoog, omlaag of door te muur te laten gaan. Gebruik de meegeleverde categoriekabel van 10 meter of jouw eigen bekabeling, zodat deze aansluit op de grootte en het ontwerp van jouw vergaderruimte.

 

 

ALL-INCLUSIVE PAKKET.

Samen met de camera voor whiteboardinhoud heeft Scribe een draadloze deelknop, montage-onderdelen, netvoeding en CAT-kabels voor een schaalbare installatie.
Bij de levering is alles inbegrepen wat je nodig hebt om je bestaande Logitech Room-oplossingen uit te breiden.

 

EFFICIËNT APPARAATBEHEER.

Met Logitech Sync kun je Scribe bewaken en beheren samen met de andere apparatuur in de vergaderruimte via één platform.

Logitech Sync vereenvoudigt de grootschalige beschikbaarstelling van videovergaderapparatuur en beperkt tegelijkertijd on-site bezoeken en support-tickets tot een minimum – via één centrale, eenvoudige, browser gebaseerde gebruikersinterface. De nieuwe aanpak voor remote-bewaking en apparaatbeheer vereenvoudigt taken als firmware-updates en functie-activatie.

* De ondersteuning voor de deelknop is afhankelijk van de serviceprovider voor videovergaderen. Actuele informatie vind je op: www.logitech.com/support/scribe-compatibility

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: