Microsoft Hololens 2
Microsoft HoloLens 2.

Mixed reality is klaar voor bedrijven.

Mixed reality met HoloLens 2 combineert vrijheid zonder kabels met apps en oplossingen die de medewerkers in je bedrijf helpen om effectiever te leren, te communiceren en samen te werken. Het is de kroon op grensverleggende ontwikkelingen op het gebied van hardware design, kunstmatige intelligentie (AI) en mixed reality door Microsoft, zodat je aan de top van je branche de toekomst in gaat – vanaf vandaag.

 

BESTEL NU

Werk slimmer met het ultieme mixed reality-device.

HoloLens 2 biedt de comfortabelste en meest uitgebreide mixed reality-ervaring met toonaangevende oplossingen die direct meerwaarde opleveren – en is nog beter dankzij de betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid van de cloud- en AI-services van Microsoft.

Meeslepend.

Zie meer hologrammen tegelijkertijd dankzij het duidelijk grotere gezichtsveld. Lees tekst en herken zelfs de kleinste details op 3D-beelden eenvoudig en gemakkelijk met een toonaangevende resolutie.

Ergonomisch.

Draag de HoloLens 2 langer en comfortabeler dankzij de eenvoudig verstelbare draairegelaar. Je kunt je bril ophouden, want de headset past erover heen. Klap het vizier omhoog en je bent terug in de werkelijkheid.

Instinctief.

Raak hologrammen op een natuurlijke manier aan, pak ze vast en verplaats ze – ze reageren bijna net als echte voorwerpen. Meld je snel en veilig aan met één blik en Windows Hello. Spraaksturing werkt zelfs in luide industriële omgevingen door slimme microfoons en geavanceerde spraakherkenning.

Vrij.

Beweeg vrij in de ruimte, zonder kabels of externe apparaten die in de weg staan. De HoloLens 2 headset is een ingebouwde computer met WiFi-interface. Alles wat je nodig hebt, heb je altijd bij je.

Toegangsbeheer en gegevensbescherming.

Bescherm je gegevens en vertrouw op toegangsbeheer met een oplossing op een betrouwbare basis.

Veilig.

Meld je snel en veilig aan met Windows Hello.

Gemakkelijk.

Installeer en beheer de HoloLens 2 net als andere mobiele apparaten.

Gecertificeerd.

Voldoe aan de eisen aan de werkplek met erkende certificeringen.

Geïnteresseerd?

Neem graag contact met ons op.

* verplichte velden

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

Door dit formulier te versturen, bevestig jij akkoord te gaan met de verwerking van je persoonsgegevens door Bechtle B.V. zoals beschreven in de privacyverklaring en geef je toestemming om telefonisch benaderd te worden over onze producten en diensten.