Tech Wizard

De techneut:

Werkt de meeste tijd op kantoor en maar af en toe extern.

De techneut zie je meestal niet, maar is toch alomtegenwoordig. Zijn directe chef heeft hem en zijn collega's eens beschreven als “onzichtbare kracht". Hij werkt achter de schermen en staat niet graag in de spotlight; hij zorgt ervoor dat de techniek werkt en de medewerkers efficiënt kunnen werken. Zijn werkplek zit boordevol zeer speciale accessoires en vaak zijn het de nieuwste snufjes die de markt te bieden heeft. Doorgaans heeft de techneut vaste werktijden van 9 tot 17 uur, maar als een belangrijk IT-project zo snel mogelijk moet worden gerealiseerd, offert hij ook weleens zijn weekend of een feestdag op.

prod-wizzard-1

Als er nieuwe aankopen worden gedaan door de organisatie is de mening van de techneut van doorslaggevend belang. Doorgaans koopt hij de producten of geeft zijn akkoord voor de inkoop van producten. Hij moet tenslotte de notebooks en bijbehorende accessoires installeren en onderhouden. Daarom zijn alle producten relevant voor hem, maar er zijn accessoires die extra interessant zijn voor hem. Want wat is een organisatie zonder een goede infrastructuur? Hiervoor zijn goede patchkabels beslist noodzakelijk. Met onze kwalitatief zeer hoogwaardige patch- en glasvezelkabels staat het dataverkeer nooit stil. Onze kabels zijn er in diverse varianten: Cat6, Cat6a, Cat7, ultradun, zeer flexibel – we hebben ze bijna allemaal.
PATCHKABELS
GLASVEZEL

prod-wizzard-2

KVM-switch en SFP-module: De meeste medewerkers zullen niet weten wat dit precies zijn, terwijl elke techneut deze producten dagelijks gebruikt. Ook hiervoor leveren we graag de juiste oplossing voor elke situatie.
switches
sfp

prod-wizzard-3

Wat is een werkplek zonder beeldscherm? Thuis of op kantoor, met een beeldscherm werk je makkelijker. En met twee beeldschermen nog meer. Hiervoor heb je natuurlijk de juiste houder nodig. Met meer dan 20 verschillende houders in het assortiment is er wat voor elke werkplek. Of je nu één of vier monitoren tegelijkertijd wilt gebruiken op jouw werkplek, of een groot scherm in de vergaderruimte – wij hebben de juiste oplossing.
BEKIJK ASSORTIMENT