Desk-based Worker

Desk-based worker.

Werkt de meeste tijd op kantoor en maar af en toe thuis.

De desk-based worker werkt zowel op kantoor alsook thuis. Hij heeft de best mogelijke netwerkverbinding nodig met zijn klanten en collega's. Daarom zijn een notebook, een webcam en een headset voor hem belangrijke apparaten. Vaak heeft hij geen vaste werkplek meer op kantoor, maar werkt op zo genoemde flexplekken. Thuis heeft hij een compleet ingerichte werkplek tot zijn beschikking. Naast een docking station, toetsenbord en muis staan ook een monitor, headset en andere accessoires zoals een webcam en USB-hubs klaar voor gebruik. Hij kan zijn werktijden meestal flexibel inplannen, afhankelijk van afspraken met collega's en klanten.

ARTICONA toetsenbord en muis

Om het werk efficiënt te kunnen doen, zijn toetsenborden muis onmisbaar op de werkplek. ARTICONA heeft draadloze en bedrade toetsenborden en muizen in verschillende modellen. Standaard, fluisterstil, ergonomisch of waterbestendig – we hebben de juiste accessoires voor iedere medewerker. Hier vind je alle invoerapparaten.

Lees meer

 

ARTICONA Dockingstation

Een notebook is tegenwoordig standaard voor medewerkers. Ze zijn licht, handig en flexibel. Het grote voordeel is dat je er praktisch overal mee kunt werken. Deze flexibiliteit gaat vaak ten koste van het aantal poorten en het comfort van een groot scherm. Een docking station die je notebook gemakkelijk met diverse accessoires verbindt, biedt de uitkomst. Met één kabel verbind je accessoires zoals monitor, invoerapparaat en webcam. Het notebook wordt zo ook opgeladen, zodat je geen aparte stroomkabel meer nodig hebt.

Lees meer

 

ARTICONA Webcams

Sociale contacten onder collega's zijn belangrijk. Elkaar regelmatig persoonlijk zien en elkaar ook tijdens online vergaderingen kunnen zien, helpt bij het opbouwen en onderhouden van relaties. Aan de hand van de lichaamstaal en de gezichtsuitdrukkingen van je gesprekspartner kun je zijn reacties en emoties aflezen. Ook klanten vinden online vergaderingen waarbij je mekaar kunt zien persoonlijker en zijn daarom eerder geneigd een aankoop te doen. Met hun Full-HD resolutie en compatibiliteit met alle gangbare software zijn ARTICONA webcams de ideale oplossing voor jouw online meetings.

Lees meer

 

Nieuwsgierig?

Wij helpen je graag bij de juiste accessoires te vinden. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk onze privacyverklaring die je uitgebreid informeert over onze gegevensverwerking en jouw rechten inzake gegevensbescherming.

*Verplicht veld