ARTICONA Tinte und Toner

ARTICONA – Compatibele cartridges.

ARTICONA heeft een groot assortiment aan compatibele inktpatronen en toners met een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs.
Vind eenvoudig en snel alles voor jouw printer.

100 % compatibele inkt- en tonercartridges voor HP, Brother, Kyocera, Lexmark, OKI, Canon en Epson.

 

 

VOORDELEN:
 

 

Slim besparen.

Onze prijzen liggen duidelijk onder die van merkfabrikanten.

 

 

 

 

4 jaar garantie.

Bij een correcte opslag en gebruik onder normale omstandigheden krijg je 4 jaar garantie vanaf aankoopdatum. Het gebruik van onze inkt en toners heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van de printer.

 

Gratis vervanging.

ARTICONA garandeert cartridges zonder materiaal- en verwerkingsfouten. Ben je toch niet tevreden met het resultaat dan wordt het product kosteloos vervangen.

 

 

Gecertificeerd volgens de ISO/IEC-19752-norm.

Onze inkt en toners worden geproduceerd volgens de zeer strenge ISO/IEC-19798/19752­norm in ISO 9001/14001-gecertificeerde bedrijven.

 

 

 

100% prestaties en compatibiliteit.

We garanderen dat de inkt en de toners net zo werken als de originele producten. Alle lege modules worden vóór het vullen uit elkaar gehaald en grondig gereinigd, en alle aan slijtage onderhevige onderdelen worden vervangen. Elke cartridge wordt getest.

 

  

Hoe wordt de compatibiliteit van de inkt- en tonercartridges van ARTICONA gewaarborgd?

De inkt en toners van ARTICONA bestaan uit originele onderdelen en zijn daarom gegarandeerd compatibel. Ze kunnen ter vervanging van originele producten worden gebruikt. De lege originele cartridges van het betreffende merk worden professioneel gereinigd, van nieuwe onderdelen voorzien en opnieuw gevuld. De inkt en toners hebben dezelfde samenstelling als de originele of zelfs een betere dan deze. Voordat de cartridges het productiebedrijf verlaten, worden ze nog een keer zorgvuldig getest op compatibiliteit en functionaliteit. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat de inkt en toners van ARTICONA compatibel zijn met de originele producten – en profiteren van hoogwaardige afdrukken tegen een betaalbare prijs.

 

Hoe worden de inkt- en tonercartridges van ARTICONA geproduceerd?

Alle inkt en toners van ARTICONA worden geproduceerd in Europa in gecertificeerde productiebedrijven. De basis vormen originele cartridges die worden ingezameld, gereinigd en gecontroleerd op functionaliteit en volledigheid. Onderdelen die niet meer voldoen aan de hoge kwaliteits- en prestatie-eisen worden vervangen door compatibele nieuwe onderdelen. Hieronder vallen slijtagedelen zoals chips, elektrische contacten en andere componenten. Aansluitend worden de gerecyclede cartridges in het vulstation opnieuw gevuld met toner dan wel inkt. Ter waarborging van de kwaliteitseisen vinden in de productiebedrijven uitgebreide en van elkaar onafhankelijke kwaliteitscontroles en tests plaats. Op het einde van de fabricagelijn volgt bijvoorbeeld voor elke inkt- en tonercartridge een printtest. Door inktpatronen en tonercartridges van ARTICONA te gebruiken, ben je milieubewust bezig en heb je een betaalbaar alternatief voor merkproducten in de hand.

Profiteer nu van de inkt- en tonercartridges van ARTICONA!

 

BEKIJK PRODUCTEN