ARTICONA – Top iPhone-accessoires.

  • Bescherming voor gangbare iPhone-modellen
  • Een ruime keuze uit oplaadaccessoires voor elke situatie, opladers met en zonder kabel
  • Touch Pen voor iPhone of iPad

 

Bescherm je nieuwe apparaat goed en verleng de levensduur. Het ARTICONA assortiment bevat diverse producten die de juiste bescherming bieden. Daarnaast wordt het thema duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom ontwikkelen we de verpakkingen en producten van ARTICONA voortdurend verder om ze nog duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Hierbij speelt de circulaire economie een steeds grotere rol.

Een voorbeeld hiervan zijn de gerecyclede iPhone-hoesjes van ARTICONA gemaakt van PET-flessen. Eén PET-fles bevat voldoende grondstof voor het produceren van één iPhone-hoesje. De hoesjes worden geleverd in de kleinst mogelijke verpakking van gerecycled papier en karton. Door ARTICONA hoesjes te kopen, verleng je niet alleen de levensduur van je apparaat, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Beschermhoezen.

Bookcase, flipcase of insteekhoes – bij ARTICONA vind je de juiste beschermhoes gemaakt van  erschillende materialen in diverse modellen.

Screen protection.

Let your iPhone shine without a scratch or smudge in sight. Keep the display protected for just a small investment and prevent costly repairs.

Touch Pen.

De Touch Pen van ARTICONA is geschikt voor iPad en iPhone. Als hij volledig is opgeladen, gaat de accu tot wel 5 dagen mee. Schakelt na 30 minuten automatisch uit.

Oplaadaccessoires.

Ontdek de veelzijdige opladers van ARTICONA, zodat jij jouw iPhone altijd en overal kunt blijven  ebruiken.