Road warrior

De “road warrior”:

Werkt de meeste tijd onderweg.

De “road warrior” is het grootste gedeelte van zijn werktijd buiten kantoor. Hij is altijd bij (potentiële) klanten op locatie, neemt deel aan events, bezoekt beurzen en leveranciers. Bij belangrijke vergaderingen zoals de maandelijkse salesmeeting is hij natuurlijk aanwezig op kantoor, maar anders niet. Hij heeft daarom ook geen vaste werkplek, maar werkt onderweg op zijn notebook, af en toe op een flexplek op kantoor en vrijwel nooit thuis. Hij gebruikt speciale accessoires voor mensen die veel onderweg zijn. De “road warrior” is het visitekaartje van de organisatie, omdat hij zo vaak bij klanten te vinden is. Zijn werktijden hangen af van zijn afspraken – vaak is hij nog of al onderweg als anderen al klaar zijn met werken of nog slapen. Het grootste deel van de werktijd zit hij in de auto en gebruikt deze tijd om te bellen.

road-1

Ook bij de klant op locatie wil je graag je notebook kunnen aansluiten. Of ken je het probleem dat je wilt presenteren, maar je notebook heeft geen (VGA-)aansluiting meer voor de beamer? Dan ben je vaak minuten bezig om de juiste kabel te vinden of wordt de presentatie ten slotte op een kleine notebookscherm bekeken. Bekijk ons assortiment docking stations. VGA, DP of HDMI: met onze traveldocks heb je altijd de juiste aansluiting bij je.

KLIK HIER

road-2

Onze adapters hebben een handzaam formaat en passen in elke tas. Je hebt ze daardoor altijd snel bij de hand. USB-C, USB-A, Thunderbolt 3 of miniDP aansluiting – met onze adapters verbindt je jouw apparaat eenvoudig met externe apparaten, zoals bijvoorbeeld beamers en beeldschermen.

KLIK HIER

We hebben ook steeds meer duurzame producten in ons assortiment. Onze Eco Traveller is bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede PET en brengt jouw zakelijke apparatuur veilig van A naar B. Al onze rugzakken zijn er in verschillende maten en ze bieden allemaal genoeg plek voor jouw notebook, tablet en alle accessoires. En vanaf 100 stuks bedrukken we ze zelfs met jouw logo erop.

BEKIJK ASSORTIMENT