Effizient im Homeoffice mit IT-Zubehör von ARTICONA

Thuiswerken voor gevorderden

Efficiënt in jouw home office met de IT-accessoires van ARTICONA

 

De trend naar decentraal werken die we bij ARTICONA al lange tijd volgen, is exponentieel gegroeid en wordt momenteel onderworpen aan een stresstest voor bedrijven. Uit ervaring kunnen wij concluderen: thuis werken werkt, máár de juiste IT-accessoires zijn cruciaal om effectief te kunnen werken. 

Digitaal samenwerken vereist een solide basisuitrusting. En daarbij komt meer kijken dan alleen een krachtige notebook. Zorgvuldig geoptimaliseerde accessoires helpen jouw medewerkers om zich te concentreren op de belangrijkste zaken en maken de omgang met de vaak kleinere apparaten eenvoudiger. Sluit daarom geen compromissen bij de keuze van de juiste randapparatuur en let daarbij vooral op drie factoren:

Zorgeloze compatibiliteit

De beste merkapparaten zijn nutteloos als ze niet onderling compatibel zijn. Dockingstations, hubs en adapters maken naadloos schakelen tussen de werkplekken mogelijk.

Grenzeloze prestaties

Medewerkers moeten zo productief mogelijk kunnen werken. Goed doordachte, ergonomische randapparatuur verhoogt de productiviteit en kan vaak onderling worden gecombineerd.

Efficiënt ruimtegebruik

 Compacte, functionele apparatuur is perfect voor kleine ruimtes. Stille apparaten zijn bovendien perfect voor videoconferenties en prettig voor de rest van het gezin.

Werk ook thuis productief met de juiste IT-accessoires

ARTICONA is jouw betrouwbare partner met een breed productaanbod voor kwalitatief hoogwaardige IT-accessoires. We willen je in het gehele proces graag een goed gevoel geven: van bestelling tot gebruik. Onze uitgebreide kennis staat garant voor goede producten tegen eerlijke prijzen. We laten jou ook op jouw thuiswerkplek niet alleen. 

DOCKINGSTATIONS
TOETSENBORDEN EN MUIZEN
NOTEBOOKTASSEN EN RUGZAKKEN
USB-HUBS EN MULTIPORT ADAPTERS
KABELS
USB-STICKS
BEUGELS
REINIGINGSMIDDELEN
DOCKINGSTATIONS
Dockingstations.

Eenvoudig thuis verbonden zijn

Iedereen die thuis verbonden wil zijn, heeft een goede docking nodig. Dit betekent dat je niet hoeft in te leveren op gemak of functionaliteit. Heb je de beste video- en audiokwaliteit zonder compromissen nodig? Wil je je apparaten extra opladen via Power Delivery? Of wil je een oplossing die in elke broekzak past? We weten zeker dat we het juiste dockingstation hebben voor je toepassing; dat uiteraard compatibel is met Windows en macOS.

 

BEKIJK PRODUCTEN

ARTICONA Dockingstationen
TOETSENBORDEN EN MUIZEN
Toetsenborden en muizen

Stil typen en klikken

Als je langdurig productief wilt werken, zijn ergonomisch ontworpen en soepele invoerapparaten een must. Toetsenborden met een zachte aanslag zijn niet alleen prettig voor de rest van het gezin; ook de deelnemers aan de volgende videoconferentie zullen je dankbaar zijn. En met een ergonomische muis werk je de hele dag comfortabel.

 

BEKIJK TOETSENBORDEN

 

BEKIJK MUIZEN

ARTICONA Tastaturen & Mäuse
NOTEBOOKTASSEN EN RUGZAKKEN
Notebooktassen en rugzakken

Professioneel en naadloos wisselen van werkplek

Je wilt jouw professionele apparatuur natuurlijk niet blootstellen aan risico’s als je onderweg bent. Onze betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige laptoptassen en rugzakken beschermen jouw apparaten onderweg. Ze bieden daarnaast ook voldoende ruimte voor accessoires en documenten.

 

BEKIJK TASSEN

 

BEKIJK RUGZAKKEN

notebooktaschen
USB-HUBS EN MULTIPORT ADAPTERS
USB-hubs en multiport adapters

Nooit thuis zonder verbinding

Moderne apparaten zijn vaak geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en hebben hierdoor steeds minder poorten. Wie thuis eenvoudig de connectiviteit wil uitbreiden, vertrouwt daarom op USB-hubs of multiport adapters. Met onze betrouwbare hubs en adapters breidt je poorten in één klap uit en zorg je voor een snelle gegevensoverdracht zonder kwaliteitsverlies.

 

BEKIJK USB-HUBS

 

BEKIJK MULTIPORT ADAPTERS

ARTICONA USB-Hubs & Multiport-Adapter
KABELS
Kabels

Eersteklas kabels, zonder gedoe

Ook in je home office heb je kabels nodig. De juiste USB-kabels voor mobiele apparatuur zorgen ervoor dat alle apparaten altijd voldoende stroom hebben. Betrouwbare RJ45-netwerkkabels maken storingsvrije videoconferenties en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens mogelijk, zelfs wanneer je een zwakke WiFi-verbinding hebt. Monitorkabels met verschillende aansluitingen dragen video en audio over zonder kwaliteitsverlies.

 

BEKIJK USB-KABELS

 

BEKIJK NETWERKKABELS

 

BEKIJK MONITORKABELS

ARTICONA Kabel
USB-STICKS
USB-sticks

Stop documenten gewoon in je tas

USB-sticks zijn een populaire en comfortabele manier om gegevens veilig van kantoor mee naar huis te nemen. Ze zijn compact, robuust en probleemloos te gebruiken en worden daarom nog steeds vaak gebruikt. Wij hebben diverse modellen met verschillende opslagcapaciteiten en hoge overdrachtssnelheden waardoor je gegevens betrouwbaar van A naar B worden verplaatst.

 

BEKIJK USB-STICKS

ARTICONA USB-Sticks
BEUGELS
Beugels

Een goede lichaamshouding voor thuiswerkers

Een gezonde werkomgeving en een ergonomische zithouding zijn ook of juist in een home office belangrijk. Wie goed achter het beeldscherm zit, voorkomt gezondheidsklachten en kan langer probleemloos werken. Een in hoogte verstelbare beugel voorkomt rug- en andere klachten en zorgt ervoor dat je aangenaam kunt thuiswerken.

 

BEKIJK PRODUCTEN

halterungen
REINIGINGSMIDDELEN
Reinigingsmiddelen

Blijf schoon!

Een schone en steriele werkplek is op dit moment belangrijker dan ooit. Onze universele reinigings- en desinfectiemiddelen voor alle werkplekken geven stof, vuil en bacteriën geen kans. Zorg zelf voor voldoende hygiëne in je home office en bescherm de levensduur van elektronische apparaten net zo goed als jouw gezondheid.

 

BEKIJK PRODUCTEN

ARTICONA Reinigungsmittel