cw52_mainbanner_jabra-nl

Jabra

150 jaar innovatie

Jabra is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant die al 150 jaar een breed scala aan communicatie- en geluidsoplossingen aanbiedt. Het doel van Jabra is om gebruikers te helpen meer te horen, meer te doen én om productiever te zijn.

Wij zijn al jaren trouwe partner van Jabra en hebben de Premium One Partner status. Dat betekent dat onze experts jouw organisatie gepast advies op maat kunnen geven. We bekijken graag samen hoe Jabra de productiviteit van jouw collega’s kan verbeteren.

Contact met onze Jabra specialist

Wil je meer weten over de Jabra oplossingen bij Bechtle? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

CONTACT

Waarom Jabra?

Jabra produceert bedrade en draadloze headsets en handsfree oplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere sector. De oplossingen van Jabra zorgen voor meer bewegingsvrijheid, comfort en functionaliteit op kantoor of in de home offices van jouw medewerkers.

Het is belangrijk om te investeren in hun welzijn. Zo zorgen de producten van Jabra voor minder vermoeidheid, doordat omgevingsgeluid geblokkeerd wordt. Lees hier meer.
 

De communicatie- en geluidsoplossingen van Jabra:

 • Bieden indrukwekkende kwaliteit, innovatieve technologie, uitstekende geluids- en spraakkwaliteit en een premium design;
 • Zijn de hoeksteen van jouw communicatie-infrastructuur;
 • Zijn cruciale tools voor contactcenters, telefonie en UC-toepassingen;
 • Helpen de typische gespreksduur tot 50% te verminderen;
 • Verhogen de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers;
 • Integreren naadloos met de communicatietoepassingen van toonaangevende leveranciers, zoals Microsoft Teams.

 

Jabra: de professionele keuze, waar je ook werkt

Maak kennis met de Jabra oplossingen

Home office

54% van de managers1 overweegt om de keuze voor werk op afstand permanent te maken. Daarom is het van groot belang dat jouw medewerkers over de juiste tools beschikken en klaar zijn voor het nieuwe werken. Ontdek hoe Jabra je kan helpen bij het inrichten van jouw home offices.
 

NAAR HOME OFFICE

Jabra foto 1
Jabra foto 2

Video oplossingen

Maak kennis met de Jabra PanaCast: een plug-and-play apparaat ontworpen om beter en slimmer te vergaderen. De PanaCast is uitgerust met drie camera’s met 13 megapixels en realtime samenvoeging en creëert zo een volledig 180° videobeeld. Jabra PanaCast werkt met alle toonaangevende video- en audioconferencingoplossingen en is gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams. 


NAAR VIDEO OPLOSSINGEN

Eenvoudig beheer met Jabra

Het investeren in premium headsests is één ding, het beheer ervan is net zo belangrijk. Alle headsets los van elkaar beheren is niet handig. Bovendien wil je de headsets op afstand kunnen managen. Met Xpress van Jabra kan dit eenvoudig en overal. Xpress werkt ook op ieder besturingssysteem.


NAAR BEHEER 

Sta cookies toe om de inhoud van Youtube te bekijken.

We gebruiken Youtube om video-content in te bedden. Deze service kan gegevens verzamelen over jouw activiteiten. Meer informatie hierover vind je in de instellingen.

Ontdek Jabra producten

Fabrikant nr.: 
Artikel nr.: 
  Fabrikant nr.: 
  Artikel nr.: 
   Fabrikant nr.: 
   Artikel nr.: