Dell Technologies

Innovatieve oplossingen voor jouw organisatie.

Het uitgebreide productportfolio van Dell combineert hoge prestaties met betrouwbaarheid en efficiëntie. De Dell oplossingen via Bechtle gaan van de moderne werkplek tot het hybride datacenter. Met mobile computing en datacenter biedt Dell flexibele, schaalbare en toekomststerke oplossingen aan. Als trotse Titanium Black Partner geven onze experts je het beste advies op maat, helemaal toegespitst op jouw wensen en behoeften.

Contact met onze Dell specialist

Wil je meer weten over de Dell oplossingen bij Bechtle? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

CONTACT

Waarom Dell Technologies?

Dell is een van de grootste IT-leveranciers ter wereld en werd in 1984 opgericht. Dell Technologies bestaat sinds 2016 na een overname van EMC Corporation & VMware door Dell Inc. Als Dell Technologies Titanium Black partner zijn wij jouw ideale contactpersoon voor het implementeren van je IT-vereisten.

Dell Technologies beschikt over een uitgebreid portfolio en biedt alles wat je nodig hebt voor de digitale transformatie van jouw organisatie. Je leest meer over de verschillende oplossingen op deze pagina. Heb je een vraag over een bepaalde oplossing? Aarzel niet en neem contact met ons op!

 

Wij zijn trotse Titanium Black Partner van Dell Technologies.

Ontdek workspace oplossingen

Wanneer je voor Dell Technologies kiest, kies je voor de moderne werkplek met alles erop en eraan. De oplossingen worden eenvoudig geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden van jouw medewerkers. Je verhoogt de productiviteit én komt tegemoet aan de eisen van de nieuwe generaties wat betreft hun werkomgeving. 

 

Overal werken met Dell Technologies

Terwijl in 2019 slechts 39% van alle Nederlanders incidenteel thuiswerkte, voorspelt het CBS dat 49% verwacht dit ook na de coronacrisis te blijven doen. Met Dell werken je collega’s waar en wanneer ze willen op de beste devices, zodat zij overal hun werk goed kunnen doen. Met Dell zorg je bovendien voor eenvoudig beheer van apparaten, netwerk en infrastructuur om alles up-to-date, compliant en veilig te houden.

ONTDEK MEER

Ontdek datacenter oplossingen

PowerEdge-servers als basis, geavanceerde gegevensopslag en gegevensbescherming en HCI-oplossingen maken de weg vrij voor de succesvolle toekomst van jouw organisatie. Ontdek de moderne datacenter oplossingen van Dell EMC.
 

 

Hyperconverged infrastructure: Dell EMC VxRail

Dell EMC VxRail biedt computing en storage oplossingen in één compleet geïntegreerd systeem. VxRail is een hyperconverged infrastructuur waarmee je met behulp van standaardisatie en automatisering makkelijk en snel jouw VMware-omgeving kunt vereenvoudigen en uitbreiden.

ONTDEK VXRAIL