cw10_mainbanner_sam_enterprise_edition

Galaxy Enterprise Edition.

 


Wat is het?

Met het Enterprise Edition (EE)-portfolio biedt Samsung-smartphones en -tablets die speciaal ontwikkeld zijn voor de zakelijke markt.
Je bent zodoende verzekerd van:

  • minimaal vier of vijf jaar lang gratis security- en firmware-updates
  • opschaalmogelijkheden tot twee jaar na lancering
  • een jaar lang gratis gebruik van Knox Suite

drie jaar lang standaard garantie op geselecteerde modellen.


 

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

Enterprise Edition-toestellen laat collega’s jarenlang makkelijk en snel werken door toonaangevende hardware en up-to-date apps, instellingen en security. Knox Suite maakt toestelbeheer op afstand eenvoudiger voor beheerders. Dat versterkt de productiviteit en versterkt zowel het gebruiksgemak als de toestellevensduur. Dat verlaagt de vervangingsvraag en leidt tot kostenefficiëntie.
 

 

Minimaal vier of vijf jaar lang updates.

 

Wat is het?

Samsung EE-toestellen worden minimaal vier of vijf jaar lang voorzien van maand- en kwartaalupdates voor het Android-besturingssysteem.

 

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

De updates optimaliseren de functionaliteiten en security van de toestellen. Collega’s werken daardoor veilig en zonder beperkingen met hun toestel. De toestellen zijn voor een langere periode te gebruiken, wat resulteert in een lagere Total Cost of Ownership.

 

 

Wat heb je ervoor nodig?

De updates worden automatisch naar de toestellen gepusht. In combinatie met de Knox-oplossing E-FOTA is het mogelijk deze updates te reguleren en te forceren. Hierdoor kun je de werking van bedrijfskritische apps testen, voordat je de update uitrolt.

 

Flexibele opschaal-mogelijkheden.

 

Wat is het?

Enterprise Edition-toestellen blijven tot minstens twee jaar na lancering beschikbaar. Nieuwe collega’s kunnen moeiteloos van hetzelfde toestel worden voorzien.

 

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

De lange beschikbaarheid maakt het mogelijk op te schalen op hetzelfde type toestel. Nieuwe collega’s kunnen zo van hetzelfde toestel worden voorzien. Dat maakt standaardisatie en het beheer van de toestellen eenvoudig.

 

 

Wat heb je ervoor nodig?

Opschalen op hetzelfde type toestel gaat snel en eenvoudig via je Samsung-partner.

 

Een jaar lang gratis met Knox Suite.

 

Wat is het?

Knox Suite is een totaaloplossing voor het beheer en de beveiliging van mobiele toestellen. Het bundelt Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment, Knox Manage, Knox E-FOTA en Knox Asset Intelligence. Knox Suite integreert naadloos met bestaande IT-omgevingen waar third party MDM/EMM oplossingen, zoals MobileIron en Intune, gebruikt worden.

 

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

Knox Suite maakt het eenvoudiger om apps, instellingen en security op toestellen op afstand up-to-date te houden. Collega’s werken langere tijd gemakkelijk en productief met hun toestel. Het draagt ook bij aan een langere levensduur van toestellen. Het gebruik van Knox Suite is het eerste jaar gratis bij de keuze voor Samsung EE-toestellen.

 

 

Wat heb je ervoor nodig?

Om Knox Suite een jaar lang gratis te gebruiken, heb je Samsung EE-toestellen en een Knox Suite-licentie nodig.

 

Drie jaar standaard garantie.

 

Wat is het?

Om nog langer te kunnen werken op een mobiel device, ontvang je op geselecteerde modellen drie jaar standaard garantie tegen fabricage- en/of materiaalfouten. Dit komt bovenop de andere Enterprise Edition-voordelen.

 

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

Dankzij de lange garantieperiode ben je ervan verzekerd om bij een fabricage- en/of materiaalfout binnen een korte tijd weer aan de slag te gaan. Neem bij een dergelijk probleem contact op met Samsung voor een snelle en passende oplossing.

 

 

Wat heb je ervoor nodig?

De drie jaar standaard garantie is alleen geldig voor de volgende modellen van Samsung, ongeacht wanneer deze zijn gekocht:

  • Galaxy S23 EE
  • Galaxy A54 5G EE
  • Galaxy A34 5G EE
  • Galaxy Tab S9 EE

 

Portfolio, update-frequentie en beschikbaarheid.

Beschikbaarheid

Het portfolio biedt ruime keuze uit smartphones en tablets voor iedere organisatie, collega en werkwijze. Samsung Enterprise Edition-devices zijn exclusief verkrijgbaar bij geautoriseerde partners.

Portfolio en updatefrequentie.
Samsung
Galaxy Tab S9 EE
Galaxy S23 EE
Galaxy S22 EE
Galaxy A54 5G EE
Galaxy A53 5G EE
Galaxy A34 5G EE
Galaxy A33 5G EE
Galaxy XCover6 Pro EE
Galaxy Tab Active4 Pro EE
Galaxy XCover 5 EE
Galaxy Tab Active3 EE
Maandelijks t/m
 
Q1 2027
Q1 2026
Q1 2027
Q1 2026
 
 
Q2 2026
 
Q1 2025
 
Kwartaalupdates t/m
Q3 2028
Q1 2028
Q1 2027
Q2 2028
Q2 2027
Q2 2028
Q2 2027
Q2 2027
Q3 2027
Q4 2026
Q3 2025
Min. beschikbaar tot
Q2 2025
Q1 2025
Q1 2024
Q2 2025
Q2 2024
Q2 2025
Q2 2024
Q3 2024
Q3 2024
Q3 2023
Q4 2023

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Samsung Enterprise Edition? Neem dan contact op met je accountmanager voor advies op maat of stuur een mailtje naar verkoop.nl@arp.com.