w03_mainbanner_nieuwe-apple-modellen-nl
Apple Authorised Reseller Logo

Meer dan alleen hardware.

De nieuwste Apple modellen.

De nieuwste Apple hardware zet nieuwe normen. Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden die deze modellen bieden om productiever en creatiever te werken. Sneller, sterker en gebouwd om het leven gemakkelijker te maken.

Nu is het aan jou.

2018_nlnl_apple_p1

iPad Pro - Jouw volgende computer is geen computer.

Een indruk­wekkend staaltje techniek van glas. Zo snel dat de meeste pc-laptops ’m niet kunnen bijhouden. Uitgerust met pro-camera’s die je de wereld op een heel andere manier laten ervaren. En je bedient ’m met je vingers, Apple Pencil, een toetsen­bord, en nu ook met een trackpad. Hier is de nieuwste iPad Pro.

 

iPad Pro 11   iPad Pro 12.9

MacBook_Air_Space_Gray

MacBook Air - Blaast je omver.

MacBook Air is de dunste en lichtste notebook van Apple, en heeft met de krachtige Apple M1 chip een complete metamorfose ondergaan. Dit zorgt voor een enorme sprong in prestaties van de CPU en de graphics, en tot maar liefst 18 uur batterijduur.

 

MacBook Air

MacBook_Pro_13-in_Silver

MacBook Pro - Krachtig. En beweeglijk.

De Apple M1 chip maakt de 13 inch MacBook Pro ongenadig snel en krachtig. De CPU presteert tot 2,8 keer beter. De graphics zijn tot 5 keer zo snel. Dankzij de uiterst geavanceerde Neural Engine gaat machine learning tot 11 keer sneller. En de batterij gaat tot 20 uur mee, langer dan ooit in een Mac. Onze populairste notebook voor pro’s levert zo ongekende topprestaties.

 

MacBook Pro

Mac_mini_Silver

Mac mini - Nu met de Apple M1 chip.

Mac mini is nu verkrijgbaar met de nieuwe Apple M1 chip. Dat betekent een tot 3 keer zo snelle CPU, een tot 6 keer zo snelle GPU en een krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat. Torenhoge prestaties dus. Zonder de toren.

 

Mac mini