Multi-Product_MacBook
Apple Authorised Reseller Logo

Werknemers presteren beter met hun favoriete device.

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken, met de tools waar ze vertrouwd mee zijn, worden ze gemotiveerd om hun beste werk af te leveren. Wij bieden een handig Apple model aan om werknemers hun eigen devices te laten kiezen, waarbij het IT-beheer wordt vereenvoudigd en de bedrijfsnormen gehandhaafd blijven.

Meer weten? Lees er alles over in onze infogrphic.

INFOGRAPHIC DOWNLOAD

Goed voor je werknemers.
Geweldig voor je business.

Het moderne bedrijfsleven stapt over op een nieuw model om medewerkers toegang tot Apple producten te geven. Van de installatie en configuratie van iOS, iPadOS en macOS tot devicebeheer en support: deze kernprincipes vereenvoudigen het proces.

gut-arbeiten-business

Laat werknemers zelf hun producten kiezen.

Laat je medewerkers zelf kiezen met welke devices ze het meest voor elkaar krijgen, en bied ze heldere keuzes over het aanbod aan ondersteunde producten.

Kies uit verschillende flexibele financierings­modellen.

Door de mogelijk­heden voor doorlopend leasen en terugkoop kunnen bedrijven flexibel reageren, en verschuiven aankopen van een investerings­model naar operationele kosten.

Vereenvoudig implementatie en beheer.

De IT‑afdeling kan iPhone, iPad en Mac draadloos implementeren. En werknemers mogen hun nieuwe devices zelf uitpakken.

Laat werknemers hun devices personaliseren.

Na de eerste bedrijfs­­configuratie kunnen werknemers hun devices aan hun eigen smaak aanpassen en de combinatie van apps kiezen die voor hen het beste werkt.

Samen verantwoor­delijk voor ondersteuning.

Veel mensen weten al hoe ze Apple devices kunnen gebruiken en ondersteunen, dus de verantwoor­delijkheid voor het dagelijks onderhoud wordt gedeeld tussen IT en de eindgebruiker.

De impact van Apple in Business.

 

Als bedrijven in Apple investeren, gaat de productiviteit omhoog en gaan de kosten omlaag. In de volgende onderzoeksresultaten lees je welke voordelen Apple technologie bedrijven biedt.

Per device kosten Macs $ 843 minder dan vergelijkbare pc’s, als je rekening houdt met de kosten voor hardware, software en ondersteuning, en de operationele kosten.

Lees ‘The Total Economic Impact™ of Mac in Enterprise’

lees hier

 
Alles voor een perfecte start.Lees je in of neem contact op. We hebben tientallen informatie­bronnen klaarstaan om je op weg te helpen

Devices introduceren en goedkeuren.


Selecteer de devices die je bedrijf gaat ondersteunen. In de beveiligingshand­leidingen wordt haarfijn uitgelegd hoe veilig onze hardware en platforms zijn op elk netwerk, zodat je er zeker van kunt zijn dat je bedrijfsgegevens goed beschermd zijn. Apple Financial Services staat klaar om je inkoopteam te helpen en biedt een scala aan flexibele financieringsopties. En met training en certificering krijgt je IT‑team de kennis en best practices die ze nodig hebben om Apple producten intern uit te rollen.

 

Ga meteen aan de slag.


Zodra je Apple producten hebt goedgekeurd voor de werkplek, bestaat de volgende stap eruit ze in te stellen en te configureren overeenkomstig je IT‑beleid. Ontdek hoe je devices op je netwerk aansluit en de ervaring optimaliseert met de draad­loze netwerk­mogelijk­heden van Cisco. En gebruik tools als MDM (Mobile Device Management) naast Apple services als het Device Enrollment Program en Volume Purchase Program om iPhone, iPad en Mac moeiteloos te implementeren en beheren.

 

Werknemers een optimale ervaring bieden.


Voor een optimale ervaring heb je meer nodig dan alleen indruk­wekkende devices. Start je programma en informeer je werknemers tijdens elke stap in het proces. We hebben sjablonen voor e‑mails, nieuws­brieven, intranet­portals en meer. Je kunt werknemers ook zichzelf laten helpen door basis­hand­leidingen met handige tips beschikbaar te stellen. Het gaat erom een naadloze introductie te bieden en ze te leren verder te gaan en meer te doen met hun Apple producten.

 

Contact met onze ondersteuning.

Neem contact op