powered by Intel®

De transformatie van de werkplek met
Lenovo

Vergeet je iets belangrijks bij de customer experience? De oplossingen van Lenovo passen zich perfect aan jouw bedrijf aan en verhogen de productiviteit.

Met geavanceerde apparatuur, eersteklas accessoires en effectieve collaboration-tools komt Lenovo goed beslagen ten ijs en kan direct een pasklare oplossing aanbieden voor specifieke uitdagingen. Een effectieve strategie uitwerken is niet echt moeilijk. De uitdaging zit hem erin om het fundamentele probleem te achterhalen.
Bedrijven optimaliseren continu vanzelfsprekend de klantbeleving of customer experience (CX), omdat deze direct invloed heeft op de omzet en de winstgevendheid.
Een belangrijk onderdeel wordt daarbij echter vaak over het hoofd gezien, namelijk een sterke werknemersbeleving of employee experience (EX).
Wat je medewerkers te bieden hebt, is nu belangrijker dan ooit:
  • In 2020 bestaat 50 % van het personeel al uit millennials en generatie Z. En in 2025 zal dit percentage oplopen tot 75 %.
  • Deze jonge medewerkers zijn erg gemotiveerd en zoeken een baan die zinvol is.
  • 43 % van de leidinggevenden in het MKB stellen dat ze zich zorgen maken over de personeelsontwikkeling.
EX en productiviteit gaan hand in hand.
  • 96 % van de medewerkers die een EX-index in het bovenste kwart hebben, bevestigen een hoge productiviteit en hoge werkprestaties.
  • Maar... 40 % van de medewerkers in het MKB ervaren hun werk als niet bevredigend.
  • Maar... 38 % van de medewerkers in het MKB hebben niet het gevoel dat hun werkomgeving de productiviteit bevordert.
Hoe hou je millenials en Gen Z tevreden op de werkvloer? Help medewerkers om productiever en efficiënter te werken.
powered by Intel®
Hoe beïnvloedt jouw keuze in technologie de werkbeleving?
Werkbeleving staat of valt onder andere met technologie.
Meer weten?
Voer a.u.b. de veiligheidscode in.
Lenovo stelt hoge eisen aan technologie en engineering en is met zijn ThinkPads® en notebooks een toonaangevend bedrijf met het oog op geavanceerde functies, een weldoordacht design, betrouwbaarheid en prestaties. Met de legendarische ThinkPads® en de betaalbare Lenovo notebooks bieden ze hun klanten altijd de beste oplossing voor hun specifieke zakelijke wensen.
ThinkCenter© Desktops en all-in-one computers van Lenovo zijn gemaakt om het werk van IT-beheerders te vergemakkelijken – van toonaangevende implementatiefuncties tot security. De betrouwbare en duurzame systemen bieden de beste en uiterst solide kwaliteit en kunnen alle werkzaamheden aan.
De ThinkCentre Tiny-in-One serie combineert een naadloze implementatie met geweldige beeldschermen. Samen maken de ThinkCentre Tiny en de lichte, dunne Think Monitor slimme systemen nog slimmer.
Minder is meer! De ThinkCentre Nano is ruimtebesparend, maar biedt toch belangrijke functies als een eenvoudige implementatie, een naadloze connectiviteit en een ingebouwde beveiliging.
Lenovo workstations leveren de krachtigste prestaties en superieure betrouwbaarheid. En ze zijn ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Anders dan bij eenvoudige zakelijke pc’s zijn workstations speciaal gemaakt voor bedrijfskritische toepassingen – met optimale processors, snellere prestaties en verbeterde GPU’s. Ze laten gewone consumenten-pc’s ver achter zich. De ThinkStation en de ThinkPad P-serie zijn ook gecertificeerd voor belangrijke ISV-toepassingen en voldoen ook aan de zwaarste militaire eisen. Laat je ideeën werkelijkheid worden!

De ThinkVision-beeldschermen van Lenovo bieden je de beste gebruikerservaring met wijde kijkhoeken, hogere resoluties en de beste flexibiliteit, connectiviteit en ergonomie.