De ideale thuiswerkplek

Enkele tips en onmiddellijk leverbare accessoires

Een thuiswerkplek dient bijna uitsluitend voor thuiswerk en is dan ook helemaal afgestemd op jouw specifieke thuiswerknoden. Het hoeft zeker geen afgesloten bureauruimte te zijn maar het moet voor jezelf en je huisgenoten duidelijk zijn dat het jouw werkplek is.

Als je hebt bepaald waar je het beste kunt werken, is het tijd om naar je meubels te kijken. De belangrijkste twee zijn een bureau en een stoel. Kies een bureau dat je in hoogte kunt verstellen, zo kun je deze precies aan jouw eisen aanpassen. Ook als je een laptop hebt, is het is aan te raden een beetje geld te investeren in een externe monitor. Lang werken op een laptop is niet goed voor je ogen en de rest van je lichaam. Een monitor moet ongeveer 50 tot 70 centimeter voor je staan en de bovenkant van het beeldscherm moet in een rechte lijn met je ogen staan. Is dit niet mogelijk met je monitorstandaard, dan is het slim om de standaard op een kleine verhoging te zetten.

Naast een goede monitor, is het belangrijk dat je een goed toetsenbord en een goede muis hebt. Ga vooral niet een hele dag met je vinger over het trackpad van je laptop vegen! Op deze pagina kan je de belangrijkste productcategoriën vinden en zelf een ideale werkplek samenstellen binnen je beschikbare budget!
Thuiswerken - Webcams

Webcams

Om beter thuis te werken en vergaderingen op afstand vlot te laten verlopen.

Thuiswerken - Monitors

Monitors

Met zorg voor je ergonomie en voorkom vermoeide ogen.

Thuiswerken - Headsets

Headsets

Om thuiswerken en thuis vergaderen overal verstaanbaar te maken.

Thuiswerken - Keyboards

Toetsenbord & Muis

Het trackpad van je laptop is niet gemaakt om volledige dagen te gebruiken.

Whitepaper: Het Nieuwe Werken.

Vanwege het coronavirus hebben bedrijven in een recordtempo Het Nieuwe Werken moeten omarmen. Werk jij al flexibel en digitaal in jouw bedrijf? Bij Het Nieuwe Werken ligt de nadruk op innovatieve manieren van samenwerken en het altijd en vanuit overal kunnen werken. Dan komen al snel begrippen als ‘thuiswerken‘, ‘effectief vergaderen‘ en ‘modern vergaderen‘ naar boven.

Heb je meerdere vragen over hoe je nu best thuis kan werken of vergaderen?

Of wil je een volledige oplossing, bedrijfsbreed?

Neem dan contact met onze workplace & mobility specialisten. Ze helpen je graag verder!

Een moderne wereld vraagt om een moderne werkenplek. Maar waar voldoet een moderne werkplek aan en wie bepaalt hoe die werkplek er dan uitziet? Feit is dat er tegenwoordig wel 4 verschillende generaties werkzaam zijn binnen een bedrijf.