Echte kracht komt van binnenuit

ThinkCentre M90n Nano

Less is more met de ThinkCentre M90n Nano. Deze laptop heeft een Intel® Core™ vPro™-processor van de 8e generatie en DDR4-geheugen, maar is kleiner dan de meeste pocketboeken. Toch presteert hij als een krachtige desktop met extra werkruimte, zodat je meer gedaan krijgt en ook nog eens sneller werkt. Deze duurzame en veilige laptop kan nagenoeg overal met één kabel worden aangesloten. Hij heeft daarnaast een modulair ontwerp en ondersteunt USB-C-docking, waardoor je nóg meer flexibiliteit hebt.

Mik hoger door te kiezen voor kleiner

Hoewel de ThinkCentre M90n kleiner is dan een oude VHS-cassette, is hij net zo krachtig als een gewone desktop-pc, terwijl het energieverbruik 15% lager is. Doordat de M90n Nano de productiviteit vergroot en het energieverbruik vermindert, is deze pc een zegen voor elk bedrijf.

Maak werkruimte vrij

Door de grote keuze aan eenvoudig te installeren montage- en beugelaccessoires kun je de ThinkCentre M90n Nano bijna overal plaatsen, aan een muur, onder een bureau of op een plank. Hij is ook compatibel met diverse dockingoplossingen, zodat je over nog meer poorten en flexibiliteit beschikt.

Gebouwd voor vandaag én morgen

Dankzij het modulaire ontwerp van de ThinkCentre M90n Nano kun je de perfecte all-in-one pc geheel op maat samenstellen. Wanneer je zakelijke behoeften veranderen, kun je het beeldscherm of de CPU vervangen, zonder dat je het hele systeem moet vervangen, wat veel duurder kan zijn.

Eenvoudige implementatie, naadloze connectiviteit

De implementatie van de ThinkCentre M90n Nano kan niet eenvoudiger. Sluit een kabel aan tussen de USB-C-poort en een beeldscherm, projector of ThinkCentre Tiny-in-One en je kunt aan de slag. Profiteer daarnaast van supersnelle verbindingen voor een snellere gegevensoverdracht, schermen met een hogere resolutie, multitasking en nog veel meer.