Work Reimagined

De menselijke behoeften zijn veranderd, door te werken en te leven onder lockdown hebben we onze manier van leven aangepast om elkaar te beschermen. Door deze nieuwe manier van werken hebben we oplossingen nodig voor uitdagingen thuis, op onze werkplekken en onderweg.
Organisaties moeten het welzijn van hun medewerkers centraal stellen: zorgen voor gemoedsrust tijdens het woon-werkverkeer en aantoonbaar veilige en comfortabele werkplekken creëren waar mensen rustig willen komen werken, afspreken of samenwerken.
Bescherming staat centraal bij alles wat Targus doet. Nu mensen terugkeren naar gedeelde werkplekken, transformeren we de veiligheid van hybride werken door een nieuwe standaard in “clean” te introduceren, een productportfolio met 3 niveaus van schone bescherming, barrièrebescherming, geïntegreerde bescherming en actieve bescherming.
 
Met hybride werken zullen we waarschijnlijk meer technologie en accessoires meenemen, met name high-touch randapparatuur zoals toetsenborden en muizen. De DefenseGuard™-accessoires van Targus met geïntegreerde antimicrobiële bescherming zijn ontworpen om de groei van bacteriën te voorkomen en te elimineren. Het zorgt voor een duurzaam, schoner oppervlak. Het is bewezen dat het tassen, koffers, toetsenbord en muizen beschermt tegen ziektekiemen. Het zal niet slijten of vervagen, het is ontworpen voor het leven.

HYBRID WORKING

71% van de Europese kantoormedewerkers zou overwegen een baan te nemen of te behouden met een langere reistijd als ze niet elke dag op kantoor hoeven te werken.

PRODUCTIVITY

Door de weergave van uw laptop uit te breiden naar 2 externe schermen, kunt u 1,5 tot 3 uur per dag terugkrijgen - dat is 35% productiever.

HOME OFFICE

Flexibel werken is niet meer weg te denken: 41% van de mensen merkt een positieve impact op hun fysiek en mentaal welzijn in het afgelopen jaar.

Build Your Workspace

USB-C Dual HDMI 4K Docking Station with 100W PD Pass-Thru
Verander je laptop in een dubbel videowerkstation met de compacte USB-C Alt. Modus Dubbel HDMI 4K-dockingstation met 100 W PD Pass-Thru.
Bluetooth®-muis
Navigeer, wijs en klik met de Bluetooth®-muis. Je hebt één snoer minder op je bureau en maakt een USB-poort vrij om je telefoon op te laden of een randapparaat toe te voegen. De muis glijdt gemakkelijk met je bewegingen mee dankzij de 1.600 dpi optische sensor.
Compact bedraad multimedia Qwerty-toetsenbord
Het compacte USB-toetsenbord van Targus wordt geleverd met toetsen van standaardformaat, maar zonder het numerieke toetsenblok. Ingebouwde multimediatoetsen om de productiviteit te verhogen.
Cypress 15,6-inch hoes met EcoSmart®
Gemaakt van recyclebare materialen aan de binnen- en buitenkant. De 15,6-inch Cypress-hoes met EcoSmart® is gemaakt van stof die is geweven van 5 gerecyclede plastic waterflessen en is doordacht ontworpen om je laptop te beschermen en tegelijkertijd het milieu te beschermen.
Antimicrobieel universeel middelgroot Bluetooth-toetsenbord
Targus® Universal Bluetooth® US-toetsenbord met antimicrobiële bescherming. Biedt universele compatibiliteit, koppelt en slaat maximaal 3 apparaten op in zijn geheugen.
Antimicrobiële Ergo draadloze muis
Targus® Ergo Wireless Mouse doordrenkt met antimicrobiële bescherming helpt polsbelasting te verminderen met een comfortabel ergo-ontwerp, terwijl het opmerkelijke tracking levert op vrijwel elk oppervlak.
USB-C™ Universal Quad 4K (QV4K) dockingstation met 100 W Power Delivery
Verhoog de productiviteit en prestaties met ‘s werelds eerste universele dockingstation voor ondernemingen met vier uitgebreide 4K-beeldschermen.

Numeriek toetsenblok

Met het Targus Numeric Keypad kunnen gebruikers snel en gemakkelijk getallen in spreadsheets en andere toepassingen typen.
Antimicrobiële Ergo draadloze muis
Targus® Ergo Wireless Mouse doordrenkt met antimicrobiële bescherming helpt polsbelasting te verminderen met een comfortabel ergo-ontwerp, terwijl het opmerkelijke tracking levert op vrijwel elk oppervlak* inclusief hout, graniet en tapijt.
Antimicrobieel opvouwbaar Ergo-toetsenbord
Targus Folding Ergo US-toetsenbord met antimicrobiële bescherming. Een ergonomisch zakformaat toetsenbord, dat universele compatibiliteit biedt, het koppelt en slaat maximaal drie apparaten op in het geheugen. Met een batterijduur van 36 uur kun je comfortabel typen en creëren, waar je ook bent.
Antimicrobiële 2Office-rugzak
Targus 2Office-rugzak doordrenkt met antimicrobiële bescherming zal u en uw werkbenodigdheden onderweg dragen en beschermen. Het modulaire ontwerp ritst open als een clamshell om slimme opberg- en organisatievakken te onthullen. 2Office-rugzak helpt je meer te dragen, minder zorgen te maken.