Surface Pro 7

Onderscheid je van het alledaagse.

Ultralicht en veelzijdig

De Surface Pro 7 is, krachtiger dan ooit, voorzien van een krachtige Intel® Core™-processor, verbeterde batterij en graphics, en meer multitasking-verbindingen.

Maak verbinding, creëer, maak het je gemakkelijk

Werk en speel nagenoeg overal. Met de veelzijdigheid van een tablet-naar-laptop en betere connectiviteit met USB-C™- en USB-A-poorten, past de ultradunne en lichte Surface Pro 7 zich aan je wensen aan.

Ultradun en licht

Al vanaf 770 gram.

Werk op jouw manier

Transformeert van laptop naar tablet met de innovatieve ingebouwde kickstand en afneembare Surface Signature Type Cover*

Word creatief, op de
eenvoudige manier

Zet de kickstand in studiomodus voor een natuurlijke schrijf- en tekenhoek met de Surface-pen* en gebruik het touchscreen.

Maak het je eigen met bijpassende accessoires

Personaliseer Surface Pro 7 voor een volledige laptop overal met onze Signature Type Cover,* Surface-pen,* en Surface Arc Mouse* – allemaal in rijke kleuren die je kunt mixen of matchen.

Volgende generatie power

Waar je ook gaat, wat je ook doet, de Surface Pro 7 staat voor je klaar om je ideeën te voeden met de kracht van de volgende generatie. Met zijn krachtige Intel® Core™-processor, snel opladen, een batterij die de hele dag meegaat1en Instant On, kun je direct wanneer de inspiratie toeslaat weer aan het werk.

Wij zijn er klaar voor
wanneer jij dat bent

Open de Type Cover* en ga sneller weer aan het werk met Instant On en inschakelen bij openen; tevens stand-by waarmee je batterij langer meegaat wanneer je niet actief bent.

Briljant in elk opzicht

Een 12,3 inch PixelSense™-touchscreen-beeldscherm met omgevingslichtdetectie past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan.

Luid en duidelijk

Word luid en duidelijk gehoord, of het nu gaat om telefonische vergaderingen of bij het gebruik van spraakinvoer in Office-apps* met verbeterde dubbele far-field Studio Mics.

  • Krachtige Intel® Core™-processor
  • 2 kleuren: Platina of Matzwart
  • Levensduur batterij tot wel 10,5 uur.
  • Al vanaf 770 gram.
  • Windows 10 Home geïnstalleerd

Het beste entertainment, wifi en levensduur van de batterij

Aangedreven door een 10e generatie Intel® Core™-processor, houdt Surface Pro 7 jou bij: met multitasking-snelheid, verbluffend entertainment, ongelooflijke wifi-prestaties en een lange levensduur van de batterij.

Meer doen met Windows 10 en Office 365

Met Windows 10 Home geniet je van vertrouwde functies zoals een wachtwoordloze aanmelding bij Windows Hello. Daarnaast bewaar je foto’s en bestanden veilig in de cloud met geïntegreerde OneDrive.
Creëer je beste werk
Geoptimaliseerd voor Office 365*, schetsideeën, documentbewerkingen en knutselpresentaties met touch en Surface-pen*. Werk je projecten af op een professioneel ogend niveau met intelligente functies.
Windows 10 Home, geïnstalleerd
Alle bekende kenmerken en vertrouwde beveiliging. Als je extra bedrijfsmanagement- en beveiligingstools voor je werkplek nodig hebt, kun je overstappen op Windows 10 Pro of Surface Pro 7 voor bedrijven aanschaffen.
Jij bent het wachtwoord
Meld je veilig en zonder wachtwoord aan via Windows Hello, de snelste en veiligste manier om Surface Pro 7 te ontgrendelen.