Mobiele Accessoires die Topprestaties Mogelijk Maken

Uw werknemers begeven zich weer op de baan en in de lucht, maar zijn ze ook goed voorbereid op alle connectiviteitsuitdagingen?

We kunnen al terug meer tijd met klanten spenderen, maar tijd blijft een kostbaar goed en werknemers moeten zich in een hybride werkomgeving dan ook zo efficiënt mogelijk kunnen organiseren. Door de juiste accessoires te kiezen voor verkopers, consultants en andere reizende professionals, kan u als IT-professional alvast uw steentje bijdragen tot hun succes.
Kwaliteit die het verschil maakt. Door de meest geschikte en kwalitatief hoogstaande producten te kiezen, stelt u uw werknemers in staat om zorgeloos mobiel te werken en maakt u komaf met onnodige IT supportaanvragen. Belangrijke aandachtspunten voor productiviteit on-the-go:

Steeds Verbonden, Opgeladen, Beschermd en Georganiseerd blijven

Geef uw team de juiste middelen om overal de beste prestaties te leveren.

Verbonden

Zorg dat uw team steeds verbonden blijft, waar ze ook werken, dankzij onze krachtige USB-C multiport adapters.

Opgeladen

Houd uw apparaten opgeladen terwijl u onderweg bent, met onze universele USB-C laptopladers en robuuste USB-C oplaadkabels.

Veilig & Georganiseerd

Zorg ervoor dat data en apparaten van uw werknemers veilig blijven dankzij onze IT-pro laptoprugzakken, draagbare high-speed SSD-behuizingen en privacyfilters.