Terug naar kantoor: IT oplossingen voor een veilige en productieve omgeving.

Nu de terugkeer naar het kantoor is ingezet, kan StarTech.com u helpen met het creëren van een productieve omgeving waarbij de gezondheid van uw werknemers voorop staat.

Efficiënte communicatie.

Houd kantoormedewerkers op een eenvoudige manier op de hoogte van de laatste updates en mededelingen met behulp van digitale signage oplossingen. Deze producten minimaliseren de behoefte aan persoonlijk contact met gebruikers en apparatuur, en zorgen op die manier voor een efficiënte en veilige interne communicatie.
Deze dubbele DisplayPort KVM switch combineert de laatste digitale beeldschermtechnologie met een naadloze KVM besturing. De 2-poorts KVM switch ondersteunt audio en USB-randapparaten en kan tot twee schermen met 4K resolutie (bij 60 Hz) aansturen, waardoor u eenvoudig een multimedia werkstation creëert dat kan schakelen tussen twee dual-head of twin DisplayPort systemen
Verleng 1080p HDMI video over Ethernet/IP. Gebruik uw bestaande LAN infrastructuur om video over uw netwerk te sturen. HDMI over IP biedt flexibiliteit en schaalbaarheid zodat u makkelijk overal in uw gebouw digital signage schermen kunt toevoegen.
De USB-C naar DisplayPort 1.4 omkeerbare kabel ondersteunt tot 8K 60Hz HBR3 met DSC (Display Stream Compression). Met deze bidirectionele kabel kunt uw USB-C laptop op een DisplayPort beeldscherm aansluiten of een DisplayPort apparaat met een USB-C type-C scherm verbinden

Veilig samenwerken.

Optimaliseer uw kantoorruimte en werkplekken met accessoires die het makkelijker maken om veilig samen te werken. Via één enkele verbindingskabel krijgt u toegang tot al uw essentiële productiviteitstools, waardoor het makkelijker wordt om de werkplek te ontsmetten en veilig te houden.
Met de 8-in-1 USB-C multiport adapter kunt u verbinding maken met een HDMI 4K of VGA 1080p scherm en beschikt u ook over 100 W pass-through power voor het opladen van uw laptop, wanneer u de voedingsadapter van uw USB-C laptop gebruikt. Met de 30 cm lange kabel kunt u uw laptop op de gewenste plaats neerzetten en laptops, tablets en 2-in-1 computers aansluiten.
Thunderbolt 3 gecertificeerd dock met 4K 60Hz video output, 85 W power delivery, USB-A en USB-C poorten, gigabit Ethernet en 3,5 mm audiopoorten. Eenvoudige configuratie met automatische installatie van stuurprogramma’s op Windows of Mac OS. Inclusief Thunderbolt 3 hostkabel en een USB-C naar DisplayPort kabel voor de aansluiting van een 2e DisplayPort beeldscherm. Onze MAC Address Changer voor het klonen van het MAC-adres van uw laptop zorgt ervoor dat u over de nodige rechten blijft beschikken voor toegang tot uw beveiligde kantoor-/bedrijfsnetwerk.

Comfortabel en gezond werken.

Zorg voor ordelijke en comfortabele werkplekken met monitor armen en ergonomische accessoires die een kabelwarboel op en onder het bureau vermijden en de gezondheid van uw werknemers bevorderen.
Creëer een ergonomische werkplek met twee schermen en geïntegreerde toetsenbordhouder. Deze zit-sta oplossing kan eenvoudig worden schoongemaakt en beschikt over een verwijderbaar polskussen. Ook beschikbaar in een configuratie met één beeldscherm.
Deze privacyfilters voor beeldschermen garanderen de vertrouwelijkheid van uw gegevens omdat ze privacy bieden buiten een +/-30° kijkhoek vanaf het midden van uw scherm. Deze filters zijn beschikbaar in een dubbelzijdige matte of glanzende afwerking en bieden bescherming tegen microben aan de matte zijde, waardoor tot 99,99% van de oppervlaktebacteriën wordt geëlimineerd. Verkrijgbaar in 21/24/27 inch.