Terug naar Kantoor

Connectiviteitsoplossingen

Bereid uw kantoor voor op een veilige heropening.

Wilt u met weinig beschikbare ruimte hot desks creëren op een veilige sociale afstand? Of wilt u er gewoon voor zorgen dat medewerkers comfortabel kunnen werken? StarTech.com biedt de nodige connectiviteitsaccessoires om uw werkplekken veilig en productief te houden wanneer uw team van medewerkers terugkeert naar kantoor.
startech-logo

Health & Safety

MONPROTECT
Dit transparant kuchscherm is de ideale oplossing voor bedrijfs- of commerciële werkomgevingen waarin veel persoonlijke communicatie plaatsvindt en sociale afstand moet worden aangehouden.

Docking Stations

Creëer sociaal gescheiden en productieve flexplekken met docking stations die werknemers toelaten hun toestellen gemakkelijk aan te sluiten en los te koppelen van de werkplek.

Monitorarmen en Laptopverhogers

Creëer comfortabele werkplekken met monitorarmen en laptopverhogers waarmee werknemers hun gezichtsveld eenvoudig kunnen aanpassen wanneer ze van werkplek veranderen.

Privacy en Veiligheid

Rust werkstations uit met privacyschermen voor monitoren, laptopsloten en laptopverankeringen om ervoor te zorgen dat de apparaten van uw werknemers veilig zijn en hun gevoelige gegevens worden beschermd wanneer ze terugkeren naar kantoor.
2124_startech_TB_Kabel
2124_startech_TB_Kabel
2124_startech_TB_Kabel

Vergeet de kabels niet!

Het essentiële hulpmiddel voor elke werkplek! StarTech.com’s uitgebreide lijn van gecertificeerde kabels zorgt ervoor dat uw apparaten nooit zonder een stabiele verbinding komen te zitten.