-
compare
Vergelijkingslijst

Server en Storage | ARP Nederland

 

headerbild_datacenter_icon

Uw datacenter is het kloppende hart van uw IT-infrastructuur.

 

Beslissingen over server & storage zijn complexer dan ooit. U heeft te maken met krappe IT-budgetten, hoge capaciteits- en functionaliteitseisen, de balans tussen on-premise, cloud en virtualisatietechnieken die ervoor zorgen dat één server voor meerdere services wordt gebruikt. ARP is de partner die ervoor zorgt dat uw datacenter aansluit op de wensen en eisen die u eraan stelt.

Server and Storage Solutions.

bild_connectivity_server_kl

Server Infrastructure.

Beslissingen over server & storage zijn complexer dan ooit. ARP is de partner die ervoor zorgt dat uw datacenter aansluit op de wensen en eisen die u eraan stelt.

nl_bild_datacenter_sddc_cloud-computing_kl

SDDC en Cloud Computing.

Nieuwe vaardigheden en cultuur in de IT-organisatie zijn nodig om deze aanpak te waarborgen en de gewenste resultaten te leveren voor uw organisatie. ARP kan daarbij helpen, wij hebben dit namelijk al vaker gedaan.

Server and Storage Services.

headerbild_refurbished_kl

ARP Asset Services.

Met onze ARP Asset Services nemen we u alle zorgen rond de uitrol op de werkplek uit handen. Van verkoop en levering tot installatie, configuratie, imaging en CMDB-registratie.

headerbild_finanzierung_kl

IT Financieringen.

IT Financieringen specifiek voor klanten die de btw kunnen verrekenen en klanten die de btw niet kunnen verrekenen. Beiden hebben hun specifieke eigenschappen, vooral met het oog op de verrekening van de btw. ARP heeft voor alle partijen de passende oplossing.

Server and Storage Productsbild_connectivity_wlan-losungen_kl

Servers »

Storage »

 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.