Smart Monitor.

32” UHD 4K Smart Monitor M8 (Webcam, USB-C)

LS32BM801UUXEN
 • Entertainment hub met Smart Apps
 • Wifi, Bluetooth & USB-c connectie mogelijkheden
 • In-box webcam (Full HD)
 • Built-in IOT hub

Kijken, spelen, leven in stijl

Alles wat je nodig hebt op jouw scherm. Kijken, werken en chatten: het kan allemaal met de Smart Monitor zonder een aparte pc. Je favoriete apps voor content, productiviteit en videogesprekken zijn geïntegreerd voor een strakker en stijlvoller bureau waar je graag achter zit.
Play Video
* Content op het scherm is gesimuleerd voor demonstratieve doeleinden.

Jouw favoriete tv-programma's altijd dichtbij

Smart TV Experience

Entertainment op zijn best. Om Netflix, YouTube en andere streamingdiensten te kijken, hoef je alleen maar de monitor met Wi-Fi te verbinden. Samsung TV Plus biedt ook gratis live en on-demand content zonder te hoeven downloaden of registreren. Universal Guide doet aanbevelingen voor gepersonaliseerde content.
* De beschikbaarheid van de app kan verschillen per land en er kunnen aparte abonnementen voor nodig zijn. ** Vereist een internetverbinding en de TV-tuner is niet inbegrepen. *** Samsung TV Plus en Universal Guide zijn mogelijk niet in alle regio’s beschikbaar. **** De specificaties voor afstandsbediening kunnen verschillen per land. ***** De beschikbaarheid van productkleuren kan verschillen per land.

Kies uit je favoriete kleuren

Prachtige kleuropties

Geef je kamer sfeer met je favoriete kleurtinten. De Smart Monitor biedt je favoriete kleuraccenten passend bij je interieur. Je kunt kiezen uit wit, roze, blauw of groen om jouw kamer helemaal naar jouw smaak aan te kleden.
Play Video
* Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land.

Kies voor een mooiere opstelling

Iconisch dun ontwerp

Laat jezelf zien. De Smart Monitor heeft een hypermodern ontwerp en is ontwikkeld met jouw levensstijl in het achterhoofd. De stijlvolle monitor is voorzien van een ultraplatte achterkant, een strak camera-ontwerp en prachtige kleuren en past in ieder interieur.
* Apple TV+ is mogelijk niet in alle regio’s beschikbaar.

Productiviteit zonder pc

Workspace

Ervaar hoe het is zonder pc. Browsen op het internet, documenten bewerken en werken aan projecten: allemaal zonder een aparte pc. Met de nieuwe Workmode heb je ook op afstand toegang tot een andere pc, kun je Microsoft 365-programma’s gebruiken en zelfs verbinding maken met mobiele toestellen van Samsung met Samsung DeX. Dat is nog eens prettig werken.
Play Video
* Content op het scherm is gesimuleerd voor demonstratiedoeleinden. ** Voor Microsoft 365 heb je een Microsoft-account nodig. *** Wireless DeX wordt ondersteund op geselecteerde Galaxy-, Note-, en Tab-toestellen. **** Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 of een hogere versie en compatibele netwerkinstellingen zijn voor deze functie vereist. ***** De beschikbaarheid van productkleuren kan variëren per land.

Praat bij met je vrienden

SlimFit-camera

Uitgebreid bijpraten wanneer je maar wil. De SlimFit-camera is kantelbaar, zodat je de perfecte hoek kunt creëren tijdens videogesprekken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de Google Duo-app gebruiken via de monitor. Dankzij de cover van de camera en de mogelijkheid om hem los te koppelen, is je privacy altijd gewaarborgd.

Een hub voor in huis, in elke kamer

IoT Hub

Maak van je Smart Monitor een bedieningscentrum voor je huis door hem te verbinden met je IoT-producten in huis die zijn voorzien van SmartThings. Doe de lichten uit, laat de rolgordijnen zakken en stel de verwarming in op de perfecte temperatuur: met SmartMonitor kun je zorgeloos genieten van een ontspannen avond.
Play Video
* Beschikbare technologie, functies en features kunnen verschillen per land, provider, netwerkomgeving of product en kunnen worden gewijzigd zonder kennisgeving. * Wi-Fi, Bluetooth of een andere draadloze netwerkverbinding is vereist en elk apparaat moet worden aangemeld in de SmartThings-app. *** Verbonden apparaten worden apart verkocht. Voor een volledige lijst met compatibele toestellen kun je kijken op https://www.smartthings.com/products.

Zeg gewoon wat je wilt

Meerdere spraakassistenten

Met de Far Field Voice-functie kun je jouw spraakassistent gewoon activeren door middel van je stem. Geef de monitor opdrachten, zelfs van een afstand, en vraag wat je nodig hebt. Zo simpel is het. De Smart Monitor ondersteunt zowel Bixby als Amazon Alexa.
* Amazon, Alexa en alle hieraan gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde ondernemingen. ** Bixby-spraakopdrachten worden herkend in het Engels (VS/VK/IN), Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees(BR), Chinees (alleen het vasteland van China) en Koreaans.

Geniet van content op het grote scherm

Mobiele connectiviteit

Handige connectiviteit. Dankzij AirPlay-integratie kun je Apple-toestellen draadloos verbinden met de Smart Monitor en op een groter scherm kijken. Geniet van je favoriete content van een iPhone, iPad en Mac op de Smart Monitor en je kunt zelfs apps, documenten en websites synchroon weergeven.
Play Video
* Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land.

Perfecte nauwkeurigheid voor levensechte details

UHD & HDR 10+

Nauwkeurige beelden. De UHD-resolutie wekt iedere content prachtig tot leven. Dankzij HDR 10+ met een miljard kleuren en sRGB 99% krijgen heldere en donkere scènes meer nuance, zonder dat er belangrijke details verloren gaan. Je kunt dus van de content genieten, precies zoals de maker voor ogen had.
Play Video
* Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land.

Optimale helderheid, maximaal plezier

Adaptive Picture

Schitterend beeld, dag en nacht. Het omgevingslicht wordt door een sensor gedetecteerd en met Adaptive Picture wordt de helderheid automatisch daarop aangepast. Zelfs bij fel daglicht kun je naar films met een donker, korrelig beeld kijken, zonder je ogen te belasten.

Rijker geluid, realistischere ervaringen

Adaptive Sound +

De M8 is uitgerust met 2.2-kanaalse geïntegreerde speakers voor een realistischer geluid en een meeslepende luistervaring. De geüpgradede Adaptive Sound+ past geluid aan op basis van het type content en de geluidsniveaus in een luisteromgeving. Het resultaat is verfijnd en afgestemd geluid dat zich in real time aanpast.

Eindeloze aansluitmogelijkheden

USB type-C

Met de USB Type-C-poort heb je maar één aansluiting nodig om op te laden en gegevens en zelfs DisplayPort-signalen naar verschillende apparaten door te sturen. En met één kabel heb je nooit gedoe en houd je je werkplek overzichtelijk.
* Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land.

Eindeloze aansluitmogelijkheden

USB type-C

Met de USB Type-C-poort heb je maar één aansluiting nodig om op te laden en gegevens en zelfs DisplayPort-signalen naar verschillende apparaten door te sturen. En met één kabel heb je nooit gedoe en houd je je werkplek overzichtelijk.
* Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land.

Inpluggen en aan de slag

Auto Source Switch +

Wisselen van apparaat is verleden tijd. Met de Automatic Source Switch Plus detecteert de monitor nieuw aangesloten apparaten zodra je ze inplugt en gebruikt hij automatisch het juiste signaal. Eerst naar het menu gaan om de juiste ingangsbron te selecteren? Dat is echt verleden tijd.
view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  LS32BM801UUXEN
  5568396-03
  • Producttype : Desktopscherm
  • Schermgrootte : 80,0 cm (31,5")
  • Fysieke resolutie : 3.840 x 2.160 4K UHD
  • Beeldverhouding : 16:9
 • 28 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR625,99
EUR 757,45 incl. btw:

Ontdek meer Smart Monitors.