Galaxy XCover 5

Enterprise Edit.

Eindeloze aansluitmogelijkheden, binnen en buiten

Met de duurzame Galaxy XCover 5 kun je alle kanten op. En met de XCover Key hoef je alleen maar op de knop te drukken om alles snel voor elkaar te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld de ledzaklamp eenvoudig aanzetten of je telefoon zo instellen dat je meteen toegang hebt tot de apps die je het meest gebruikt.

X Cover Key

IP68

Replaceable Battery

Bestand tegen de elementen

Blijf gefocust waar je ook maar aan de slag moet. Je Galaxy XCover 5 heeft een IP68-rating en is dus waterbestendig. Over een drupje regen of een spatje water hoef jij je dus nooit meer zorgen te maken. Bovendien voldoet deze duurzame smartphone aan de MIL-STD 810H-standaard en dat betekent dat hij ook nog eens valbestendig is.
*IP68 rating: waterbestendig tot 1,5 meter in zoetwater gedurende maximaal 30 minuten en beschermd tegen stof, vuil en zand. **MIL-STD 810H is een teststandaard die ontwikkeld is door het Amerikaanse leger om op een nauwkeurige manier de grenzen van apparaten te testen. Bij een van de tests valt het toestel bijvoorbeeld vanaf een hoogte van 1,5 m op een stalen ondergrond.

Prachtig beeld, ook op reis

Laat je inspireren door het uitzicht en ga dan weer aan de slag. De Galaxy XCover 5 is voorzien van een 5,3-inch HD+ scherm voor een gedetailleerde kijkervaring, waar je maar bent. Video’s kijken, foto’s bewerken, het is allemaal even leuk op dit handige, levendige scherm. En met Maps op je telefoon ben je sowieso altijd goed op weg.

Handige touchfunctie

Nooit meer koude handen, want zelfs als je handschoenen draagt, reageert je telefoon nog even alert. Het scherm van de Galaxy XCover 5 heeft een sensitieve touchfunctie, dus je mag je handschoenen gewoon aanhouden. Maar ook als je vochtige handen hebt door regen of sneeuw, doet deze telefoon nog precies wat je wilt als je hem aanraakt.

Leg het heerlijke buitenleven vast

Die mooie momenten als je op pad bent worden blijvende herinneringen. Met de 16MP-camera aan de achterkant en de 5MP-camera aan de voorkant van de Galaxy XCover 5 maak je scherpe foto’s. En dankzij de Dual LED Flash kun je zelfs ‘s nachts en in situaties met weinig licht fotograferen.
*De prestaties van de camera kunnen verschillen afhankelijk van de omgeving.

Veel power voor lange dagen

De Galaxy XCover 5 heeft een vervangbare batterij met een (gemiddelde) capaciteit van 3.000mAh die lang meegaat. Heeft je telefoon echt een energieboost nodig? Vervang de batterij dan eenvoudig door een volledig opgeladen exemplaar. Of geef je telefoon snel wat extra power met 15W Fast Charging. Bovendien kun je met de twee POGO-pinnen meerdere apparaten tegelijk opladen.
*Extra vervangbare batterij en POGO-oplaadstation zijn apart verkrijgbaar. **Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 2.920mAh (opgegeven batterijcapaciteit). De feitelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.

Veel power voor lange dagen

De Galaxy XCover 5 heeft een vervangbare batterij met een (gemiddelde) capaciteit van 3.000mAh die lang meegaat. Heeft je telefoon echt een energieboost nodig? Vervang de batterij dan eenvoudig door een volledig opgeladen exemplaar. Of geef je telefoon snel wat extra power met 15W Fast Charging. Bovendien kun je met de twee POGO-pinnen meerdere apparaten tegelijk opladen.
*Feitelijke opslagruimte kan variëren afhankelijk van vooraf geïnstalleerde software. **MicroSD-kaart apart verkrijgbaar.

Bescherm wat belangrijk voor je is

Samsung Knox is ingebouwd in de hardware en software van je telefoon en beveiligt je telefoon zodra je hem aanzet. Met de meerlaagse beveiliging beschermt Samsung Knox je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen

Specificaties

Processor

2GHz

Rear Camera - Resolution

16.0 Megapixel

Weight (g)

172

Audio Playback Time (Hours)

Tot maximaal 56

view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  SM-G525FZKDEEB
  5500432
  • Producttype : Smartphone
  • Schermgrootte : 13,5 cm (5,3")
  • Type display : LCD
  • Fysieke resolutie : 720 x 1.480
 • > 100 stuks Levertijd 1-2 werkdagen
EUR232,30
(incl. EUR 7,30 TKH )
EUR 281,08 incl. btw: