Samsung Galaxy S23 | S23+ | Ultra

Ontdek de Galaxy S23-series van Samsung.

Galaxy S23 | S23+

KLEUREN

Geïnspireerd door de natuur

Blijf dicht bij de natuur met een scala aan aardetinten. Ze bestaan deels uit natuurlijke pigmenten die rechtstreeks zijn verwerkt in de gepolijste metalen behuizing.1,2

MATERIALEN

Innovatiever dan ooit

Samsung draagt zijn steentje bij aan het besparen van grondstoffen. Het gerecycled glas en gerecycled PET-folie geven de telefoon een schitterende look en natuurlijk mag een doos van gerecycled karton niet ontbreken.3,4,5

CONTINUÏTEIT

Naadloze multitasking

Laat je ideeën de vrije loop: Je kunt je smartphone eenvoudig verbinden met je pc en bestanden verslepen of tekst en afbeeldingen van het ene toestel naar het andere knippen en plakken met één muis, toetsenbord of touchpad.6,7,8,9

Galaxy S23 Ultra

Ons opvallende symmetrische ontwerp is terug en beter dan ooit.4,10 Van 22% gerecycled glas tot de kleur van de gepolijste metalen behuizing: stijl en de natuur gaan hand in hand samen bij dit toestel.2

S PEN

De S Pen altijd bij de hand

Met de geïntegreerde S Pen heb je geen notitieboekjes meer nodig en kun je papier besparen. Schrijf of teken zoals met een echte pen direct op het display en leg je beste ideeën en herinneringen vast.

CAMERA

Alles wat je nodig hebt

We hebben de Pro-grade Camera voorzien van de grootste Galaxy S23 Ultra-sensor, lichtabsorberende pixels en videostabilisatietechnologie.

12 MP

Selfie Camera

12 MP

Ultra Wide Camera

200 MP

Wide-angle Camera

10 MP

10x Optical Zoom Telephoto Camera 1

10 MP

3x Optical Zoom Telephoto Camera 2
1 De beschikbaarheid van bepaalde kleuren kan verschillen per land of provider.
2 De verf voor het anodiseren van de metalen behuizingen bestaat voor 10% uit natuurlijke verf.
3 Het glas aan de voor- en achterkant bestaat gemiddeld voor 22% uit gerecyclede materialen. Het decoratiefolie op het glas aan de achterkant bestaat voor minimaal 80% uit gerecyclede materialen. Bovengenoemde metingen zijn gebaseerd op gewicht.
4 Folie van PET-glas, gerecycled glas en plastic uit de zee zijn voorzien van environmental claim validation (ECV).
5 Papieren verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier, met uitzondering van het verzegelingsetiket en vinyl. Het beschermingspapier voor het venster is gemaakt van 100% gerecycled papier. Bovengenoemde metingen zijn gebaseerd op gewicht.
6 Multi Control is alleen beschikbaar op geselecteerde Samsung Galaxy Tablet-modellen, zoals Galaxy Tab S7, S7+, S7 FE, S8, S8 and S8 Ultra.
7 Multi Control werkt op geüpdatete tablets met One UI 4.1 of hoger, telefoons met One UI 5.1 of hoger en Samsung Galaxy Book-apparaten uit 2021 of later met Samsung Settings v1.5 (Intel) of Samsung Settings v3.3 (ARM).
8 Sommige modellen bieden beperkte functie-ondersteuning.
9 Een netwerk- of Wi-Fi-verbinding is vereist. Alle apparaten moeten geregistreerd zijn op één Samsung-account.
10 De binnenkant van de S Pen-houder is gemaakt met minimaal 20% polyamide uit de zee (PA). Het glas aan de voor- en achterkant bestaat gemiddeld voor 22% uit gerecyclede materialen. Het decoratiefolie op het glas aan de achterkant bestaat voor minimaal 80% uit gerecyclede materialen. Bovengenoemde metingen zijn gebaseerd op gewicht.