Deze telefoon verandert
fotograferen voorgoed.

Maak kennis met de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra. Met revolutionaire 8K Video Snap verandert niet alleen het maken van video’s, maar ook van foto’s – en 5G verandert de manier waarop je jouw beelden deelt.1 Tel daarbij op: Samsung Knox-beveiliging, een intelligente batterij, een krachtige processor en heel veel opslagruimte – en de Galaxy S20-serie onthult een hele nieuwe wereld voor mobiele apparaten.
Drie telefoons ontworpen rond
een revolutionaire camera-
ervaring2
Een gigantische sprong voorwaarts in resolutie
en zoom voor smartphone fotografie

Galaxy S20 & Galaxy S20+

64 MP

Galaxy S20 Ultra

108 MP
De Galaxy S20 Ultra gaat veel verder dan de categorie 12 megapixel. Het toestel geeft je miljoenen extra pixels in elke foto. Dat betekent dat je nu voor het eerst kunt inzoomen op details die je niet eerder gezien hebt.
Een gigantische sprong voorwaarts in resolutie
en zoom voor smartphone fotografie

Space Zoom

Zoom 100X in om plaatjes te schieten die je nooit voor mogelijk hebt gehouden4

Galaxy S20 & Galaxy S20+

3x
Hybrid Optic Zoom
Tot 30x
Super Resolution Zoom 5

Galaxy S20 Ultra

10x
Hybrid Optic Zoom
Tot 100x
Super Resolution Zoom 5
Dit begint bij de 10x Hybrid Optic Zoom, mogelijk gemaakt door een revolutionaire inklapbare lens en een beeldsensor met hoge resolutie. Dat wordt gecombineerd met Super Resolution Zoom, verbeterd met camera-AI om dicht bij de actie te komen en momenten vast te leggen die je anders misschien zou hebben gemist.
*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.
Laat het maar donker worden

Bright night

We hebben de grootte van de sensor bijna verdrievoudigd zodat je in het donker meer kunt vastleggen
Bij weinig licht maakt het pro-grade camerasysteem meerdere foto’s tegelijk en voegt deze samen tot een fantastische foto met minder onscherpte en ruis. Dankzij de grotere beeldsensors en AI betekent omschakeling naar Night mode dat je in het donker scènes kunt vastleggen alsof het dag is.6
8K Video Snap verandert jouw manier van foto’s
en video’s maken op revolutionaire wijze

8K Video

Nu de video met de hoogste resolutie op een smartphone
We hebben mobiele resolutie van 4K helemaal naar 8K gebracht. Dat is 4 keer meer dan UHD en 16 keer meer dan FHD. Dat betekent dat je momenten kunt vastleggen met een superscherpe resolutie.

8K Video Snap

Je kunt zelfs 33 MP stills direct
uit 8K Video halen
Dit is een volkomen nieuwe manier om stills te maken, elke keer als je op opnemen drukt. 8K Video maakt van elk beeld een still met een hoge resolutie waarop je kunt inzoomen voor unieke beelden.
8K

Video

33 MP

Still

Steady. Steadier. Super Steady

Super Steady

Geavanceerde AI stabiliseert video als een action camera
De grotere sensor en antischok-stabilisator balanceren de bewegingen van de camera zodat je opnames niet onscherp en schokkerig zijn, maar uiterst soepel.
Super Steady uitgeschakeld
Super Steady ingeschakeld

Single Take

Een volkomen nieuwe manier om met één opname meerdere formaten vast te leggen
Single Take is in wezen burst-modus die de beste modus is geworden. Dankzij de revolutionaire AI kun je tot 10 seconden opnamen maken en allerlei formaten terugkrijgen – wat betekent dat je de beste stijl voor dat moment kunt kiezen zonder nieuwe opnames te maken.7
Selecteer de Single Take-modus op de camera en tik op de sluiter. Beweeg ten minste 3 seconden tot 10 seconden om de hele scene op te nemen.
*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.
Om deze volkomen nieuwe camera-ervaring zit ook nog een baanbrekende telefoon

Supersnel 5G

Download in een oogwenk een heel seizoen van je favoriete programma
Dankzij het ingebouwde 5G-modem kun je met de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra razendsnel downloaden en genieten van je favoriete Netflix-films en -series – Supersnel.8 Met 5G kan ook jij op hoge snelheden uploaden en delen.

All Day Battery

Power die niet uitgeput
raakt…
Onze batterijen zijn krachtig, met een maximum van 5000 mAh (gemiddeld).9, 10 Maar ze zijn ook intelligent en passen zich aan je mobiele gewoontes aan om energie te besparen en gaan veel langer mee zonder dat je opnieuw moet opladen.
Wissen is zo 2019

OPSLAGRUIMTE

Ruimte voor 750.000 van je
favoriete foto’s11
Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zijn gemaakt voor de krachtige camera met een enorme opslagruimte voor al jouw video’s en foto’s met hoge resolutie. Je kunt deze verder uitbreiden met een micro SD-kaart voor nog meer opslagruimte – tot in totaal 1,5 TB.12, 13

Tot

512 GB

Intern

En nog eens tot

1 TB

via micro SD

BEVEILIGING

We hebben het hele beveiligingssysteem verbeterd, zodat wat van jou is dat ook blijft
We hebben een Secure Processor ontworpen, speciaal voor bescherming van je pincode, wachtwoord, patroon en Blockchain Private Key. In combinatie met het Knox-platform is beveiliging doorgevoerd in elk onderdeel van je telefoon, van hardware tot software. Zodat persoonlijke gegevens privé blijven.

Tot

512 GB

Intern

En nog eens tot

1 TB

via micro SD

Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20+ 5G

Galaxy S20 5G

Galaxy S20 4G