Flip Pro WM55B Interactive Display

  • Snel en multi-touch
  • Intuïtief schrijven en tekenen
  • Veelzijdige connectiviteit
  • 3-in-1 USB-C-poort
  • Apps voor videobellen

Eindeloze leermogelijkheden

Door de digitalisering van het onderwijs is impactvolle, interactieve samenwerking in een stroomversnelling gekomen en Flip Pro geeft docenten de tools voor een nieuwe, geavanceerde manier van lesgeven. Flip Pro biedt veelzijdige connectiviteit, intelligente software en intuïtieve features en zet de deur wagenwijd open voor het onderwijs van de toekomst.

Betere interactie met ongeëvenaarde multi-touch

Snel en multi-touch

Flip Pro biedt de beste latentie in de branche met slechts 26ms, met voorspellende logica die zorgt voor een realistische, vloeiende tekenervaring met 2.048 drukpunten die rechtstreeks in het scherm zijn ingebouwd om uw creativiteit de vrije loop te laten. Bovendien zorgt Flip Pro met multi-touch voor 20 personen voor optimale interactiviteit.

Ideeën komen in een handomdraai tot leven

Intuïtief schrijven en tekenen

Ideeën komen in een handomdraai tot leven op de Flip Pro dankzij de pen-en-borstelmodus. Schrijven gaat net zo gemakkelijk als met een ‘old school’ pen en met een swipe van uw vinger of handpalm hebt u het ook zo weer gewist. Het snelmenu met palet en penselen biedt alle ruimte voor uw creativiteit en met de toggle-knop maakt u in de UI gemakkelijk een nieuwe notitielaag aan.

Blijf verbonden ongeacht de bron

Veelzijdige connectiviteit

De Flip Pro biedt meerdere verbindingsopties, zoals USB, HDMI, DP en OPS. Docenten kunnen gemakkelijk verbinding maken met elk apparaat voor toegang tot content en om informatie op een groter scherm weer te geven. Bovendien kan de Flip Pro op elk netwerk en andere apparaten worden aangesloten via de LAN-poort en is het mogelijk om draadloos een scherm te dupliceren.
*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

Eén poort voor drie functies

3-in-1 USB-C-poort

De 3-in-1 USB-C-connectiviteit zorgt voor een betere connectiviteit en maakt dupliceren van het scherm, touch control en opladen van externe apparaten (max. 65 W) mogelijk. Docenten kunnen via de USB Type-C-Poort gemakkelijk verbinding maken en zonder gedoe interactieve en boeiende lessen verzorgen.
* Vergeleken met eerdere Flip-modellen.

Delen via AirPlay 2

AirPlay2

Dankzij de integratie met AirPlay2 zijn presentaties van docenten en studenten op het grote scherm van de Flip Pro zelfs in grotere ruimtes voor iedereen goed zichtbaar. En met een draadloze opstelling met twee schermen hoeft niemand iets te missen, gaat er geen belangrijke informatie verloren en verloopt de samenwerking interactiever.
*Beelden en schermcontent zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden.

Smart, draadloos delen vanaf meerdere apparaten

SmartView+

Met SmartView+ kunnen er tot 50 apparaten tegelijkertijd draadloos worden verbonden met het interactieve display, en is multi-view mogelijk op vier schermen. Deze kabelloze functionaliteit voor het delen van schermen is ideaal voor grotere vergaderruimten en gedigitaliseerde klaslokalen.
*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

Gebruik uw favoriete onderwijsoplossingen van derden

OPS-aansluiting

Met de OPS-aansluiting (Open Pluggable Specification)* biedt de Flip Pro docenten de mogelijkheid om onderwijsoplossingen van derden te gebruiken, zoals schoolinformatiesystemen (SIS) en onderwijsapps en -tools.
*Apart verkrijgbaar

Toegang tot alles wat u nodig hebt, vanaf elke locatie

Workspace

Met Workspace beveiligd door Knox biedt de Flip Pro gebruikers gemakkelijk toegang tot Remote PC, een netwerkschijf en andere apps van derden, zoals Office 365, VMWare en Boxlight MimioConnect*. Hierdoor kunnen docenten en studenten efficiënt vanaf elke locatie werken, zonder onderbreking van de workflow.
* Beschikbare apps kunnen per regio variëren en vereisen mogelijk een abonnement.

Geïntegreerde onderwijsoplossing voor
optimaliseren lesrooster

Boxlight MimioConnect*

Flip Pro biedt de MimioConnect-app, een online blended learningplatform, met een uitgebreide catalogus van veelzijdig lesmateriaal dat beschikbaar is via Workspace. Dankzij de samenwerking van Samsung met toonaangevende Amerikaanse onderwijsinstellingen is innovatieve onderwijssoftware direct voor handen.
* Om gebruik te kunnen maken van deze dienst zijn een registratie en abonnement op Boxlight vereist. Beschikbaarheid van de dienst kan verschillen per regio. * Beelden en schermcontent zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden.”

Gemakkelijk samenwerken via videoconferencing

Apps voor videobellen

Videoconferencing en eenvoudig en efficiënt samenwerken is met de Flip Pro gemakkelijker dan ooit dankzij de WebRTC (Real Time Communication) API. Andere comptabiliteitsoplossingen zijn niet nodig en apps zoals Google Duo* kunnen met een druk op de knop worden gebruikt.
*Comptabiliteit met Google Duo is beschikbaar vanaf Q2. ** Beelden en schermcontent zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. ***Webcam is apart verkrijgbaar ****Ondersteunde webcams (9 modellen): Logitech C930e, C922, C922x, C925E, C920s, C920, C920-C, C930C en Logitech Stream Cam”

Altijd up-to-date dankzij Remote Management Solution

Remote pushmeldingen

Met de MagicINFO Remote Management Solution biedt de Flip Pro offers een nieuwe functionaliteit voor pushmeldingen uit het schoolinformatiesysteem op het display, waarmee docenten en studenten belangrijke meldingen meteen te zien krijgen op de Flip-displays in de klaslokalen.
* Om gebruik te kunnen maken van deze dienst is een MagicINFO-licentie vereist en moet SIS (schoolinformatieservice) apart worden gebouwd en geïntegreerd met Magic INFO.

Optimale leeromgeving voor studenten

Geavanceerde hardware

Met een 4.0 Ch 40W-luidspreker, bestaande uit twee luidsprekers van 10W voor en achter, zorgt de Flip Pro voor een sublieme geluidsoverdracht. Een omgevingslichtsensor optimaliseert de helderheid en stemt die af op de externe lichtomstandigheden en het hogere RAM-geheugen (3,5 GB) en opslaggeheugen (32 GB) van de Flip Pro staan garant voor krachtige SoC-prestaties.

Zorgvuldig ontworpen voor comfortabel gebruik

Smart ontwerp

De Flip Pro is specifiek ontworpen voor het onderwijs en kan met de greep aan de achterzijde gemakkelijk worden verplaatst*. Het bedieningspaneel aan de voorzijde biedt bovendien optimaal gebruiksgemak. De Flip Pro is uitgevoerd in een elegante, lichtgrijze kleur en doet het daardoor goed in elke omgeving.
* Hiervoor is een speciale staander nodig die apart verkrijgbaar is.

Schoon scherm en minimaal risico op schade

Beschermende schermtechnologie

De Flip Pro van Samsung is voorzien van een geïntegreerde antibacteriële coating, die de groei van bacteriën tegengaat. Bovendien is het display van de Flip Pro verpakt in een beschermende folielaag om scherven te voorkomen als er een barst ontstaat.
* Voor de antibacteriële werking is dit product behandeld met de antibacteriële stof zilverfosfaatglas. ** De antibacteriële werking biedt geen volledige bescherming tegen bacteriën en geeft geen bescherming tegen virussen, waaronder Covid-19. *** De antibacteriële coating is alleen aangebracht op het oppervlak van het scherm. De werking kan verschillen afhankelijk van het gebruik. **** UL2282-certificering voor de antibacteriële bescherming: de effectiviteit van de antibacteriële behandeling is 99%. (Testmethode(JIS Z 2801): 0,4ml bacteriehoudende vloeistof (Escherichia coli en Staphylococcus aureus) is aangebracht op een monster(5x5cm), waarna een steriele folielaag (4x4cm) is aangebracht en het monster 24 uur is geïncubeerd bij een relatieve luchtvochtigheid van minstens 90% en een temperatuur van 35 °C, waarna de effectiviteit van het doden van bacteriën is gemeten / Testlaboratorium: KOTITI Testing & Research Institute)