Galaxy Enterprise Edition

Wat is het?

Met het Enterprise Edition (EE)-portfolio biedt Samsung-smartphones en -tablets die speciaal ontwikkeld zijn voor de zakelijke markt.
Je bent zodoende verzekerd van:
  • minimaal vier of vijf jaar lang gratis security- en firmware-updates
  • opschaalmogelijkheden tot twee jaar na lancering
  • een jaar lang gratis gebruik van Knox Suite

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

Enterprise Edition-toestellen laat collega’s jarenlang makkelijk en snel werken door toonaangevende hardware en up-to-date apps, instellingen en security. Knox Suite maakt toestelbeheer op afstand eenvoudiger voor beheerders. Dat versterkt de productiviteit en versterkt zowel het gebruiksgemak als de toestellevensduur. Dat verlaagt de vervangingsvraag en leidt tot kostenefficiëntie.

Wat is het?

Samsung EE-toestellen worden minimaal vier of vijf jaar lang voorzien van maand- en kwartaalupdates voor het Android-besturingssysteem.

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

De updates optimaliseren de functionaliteiten en security van de toestellen. Collega’s werken daardoor veilig en zonder beperkingen met hun toestel. De toestellen zijn voor een langere periode te gebruiken, wat resulteert in een lagere Total Cost of Ownership.

Wat heb je ervoor nodig?

De updates worden automatisch naar de toestellen gepusht. In combinatie met de Knox-oplossing E-FOTA is het mogelijk deze updates te reguleren en te forceren. Hierdoor kun je de werking van bedrijfskritische apps testen, voordat je de update uitrolt.

Minimaal vier of vijf jaar lang updates

Flexibele opschaal-mogelijkheden

Wat is het?

Enterprise Edition-toestellen blijven tot minstens twee jaar na lancering beschikbaar. Nieuwe collega’s kunnen moeiteloos van hetzelfde toestel worden voorzien.

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

De lange beschikbaarheid maakt het mogelijk op te schalen op hetzelfde type toestel. Nieuwe collega’s kunnen zo van hetzelfde toestel worden voorzien. Dat maakt standaardisatie en het beheer van de toestellen eenvoudig.

Wat heb je ervoor nodig?

Opschalen op hetzelfde type toestel gaat snel en eenvoudig via je Samsung-partner.

Wat is het?

Knox Suite is een totaaloplossing voor het beheer en de beveiliging van mobiele toestellen. Het bundelt Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment, Knox Manage, Knox E-FOTA en Knox Asset Intelligence. Knox Suite integreert naadloos met bestaande IT-omgevingen waar third party MDM/EMM oplossingen, zoals MobileIron en Intune, gebruikt worden.

Welk voordeel biedt het jullie organisatie?

Knox Suite maakt het eenvoudiger om apps, instellingen en security op toestellen op afstand up-to-date te houden. Collega’s werken langere tijd gemakkelijk en productief met hun toestel. Het draagt ook bij aan een langere levensduur van toestellen. Het gebruik van Knox Suite is het eerste jaar gratis bij de keuze voor Samsung EE-toestellen.

Wat heb je ervoor nodig?

Om Knox Suite een jaar lang gratis te gebruiken, heb je Samsung EE-toestellen en een Knox Suite-licentie nodig.

Een jaar lang gratis met Knox Suite

Portfolio, update-frequentie en beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Het portfolio biedt ruime keuze uit smartphones en tablets voor iedere organisatie,
collega en werkwijze. Samsung Enterprise Edition-devices zijn exclusief verkrijgbaar
bij geautoriseerde partners.

Portfolio en updatefrequentie

Samsung

Maandelijks t/m

Kwartaalupdates t/m

Min. beschikbaar tot

Q3 2026
Q3 2027
Q3 2024
Q1 2026
Q1 2027
Q1 2024
Q1 2026
Q1 2027
Q1 2024

Q2 2026

Q2 2027

Q4 2024

Q3 2024
Q3 2025
Q3 2023

Q1 2024

Q1 2025

Q1 2023

Q2 2027
Q2 2024
Q1 2025
Q2 2023

Q1 2023

Q1 2024

Q2 2022

Q1 2025

Q1 2026

Q1 2023

Q3 2025
Q4 2023

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Samsung Enterprise Edition? Neem dan contact op met je accountmanager voor advies op maat of stuur een mailtje naar verkoop.nl@arp.com