Samen overal, met Poly.

Werk je vanuit huis of terug op kantoor? Misschien combineer je de twee? Het is nu gebruikelijk voor veel bedrijven. Maar met jouw werknemers verspreid over verschillende werkplekken en de noodzaak om de regels voor sociale afstand te volgen, lijkt het misschien alsof er meer te beheren is dan ooit.
Misschien denk je aan apparaten voor hybride werken en de manier waarop je die apparaten beheert. Welke headset werkt het beste om die luidruchtige afleiding kwijt te raken? Moet je bekabeld of draadloos gaan? Of met welke camera kunnen ze presenteren in een directiekamer of samenwerken in een huddle room?
Waar je ook werkt, jij en je medewerkers hebben de tools nodig om samen te blijven werken. Poly-oplossingen helpen bij het creëren van productieve, verbonden ruimtes – van vergaderruimten tot keukentafels. We maken het eenvoudiger voor je.
Klaar om opnieuw te verbinden? Bekijk dan nu onderstaand infographic hierin lees je hoe de nieuwe werkplek er in cijfers uitziet en hoe je het beste uit jouw medewerkers haalt, waar ze ook zijn.
Bekijk ook de Poly e-gids om erachter te komen hoe Poly-oplossingen kunnen helpen om de ruimte voor jouw werknemers te laten werken. Of ze nu thuis of op kantoor werken, de samenwerkingstools van Poly helpen hen verbonden, veilig en productief te blijven.