Referenties

holmatro_header

HOLMATRO

Holmatro is wereldwijd marktleider in hydraulische gereedschappen voor reddingsoperaties en special tactics. 40.000 m2 uitbreiding van de Nederlandse productielocatie is aanleiding om het WiFi en LAN netwerk voor de hele organisatie te optimaliseren.

Read More » 

forfarmers_header

FORFARMERS

ForFarmers is marktleider in Europa op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. De aanleiding tot het vervangen van het wifinetwerk was de wildgroei van systemen voor meer dan 2.300 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Met de HPE Aruba oplossing zijn de hulpvragen over de niet (goed) functionerende WI-FI gereduceerd tot nul.

Read More »

bechtle_header1

BECHTLE AG

Practise what you preach: Wereldwijd eenvoudig connecten via Cisco.

Ons verspreid netwerk van verschillende business units, waaronder ARP Nederland, waren niet in staat om eenvoudig te ‘connecten’ met partners of met andere business units. Er was behoefte aan een solide communicatie-backbone. Hiervoor vertrouwen wij op de Cisco technologie. Nu werken wij efficiënter, bundelen de middelen en verzetten zo slimmer en meer werk.

Read More »

header_ihc

IHC MERWEDE

IHC Merwede maakt schepen en materieel voor de bagger- en offshoreindustrie. Met een jaaromzet van ongeveer 1 miljard euro is het een van de leidende bedrijven in deze markt. Aangezien de ruim 3.200 medewerkers werken op scheepswerven, werkplaatsen en in servicecentra over de hele wereld, is een goede verbinding essentieel.

header_gemeentemuseum_den_haag

GEMEENTEMUSEUM DEN HAAG

Het Gemeentemuseum in Den Haag is met 150.000 kunstwerken één van Europa’s grootste kunstmusea. Het netwerk van het museum moet aan de strengste eisen voldoen ten aanzien van stabiliteit en veiligheid. Naast de kantoorautomatisering zijn bijvoorbeeld ook de kassasystemen en museumverlichting aan het netwerk gekoppeld. Wanneer de infrastructuur toe is aan vernieuwing heeft het Gemeentemuseum twee duidelijke wensen: het moet voordeliger én eenvoudiger.

Read More »

bose_header

BOSE

Een grote verscheidenheid aan merken en soorten printers bij de winkels van Bose in Europa, maakten het beheer en oplossen van problemen lastig en kostbaar. Op zoek naar meer efficiëntie, en overtuigd van de voordelen zoals beheer op afstand, inzicht in verbruik en kostenvoordelen, koos Bose voor standaardisatie op basis van HP Officejet Pro X printers.

Read More » 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.