LG UltraWide monitoren

LG UltraWide 34WK500-P Monitor

Betrouwbaar en modern: het desktop beeldscherm 34WK500-P.AEU van LG Electronics zal u overtuigen. Het heeft een elegant, zwarte kleur. Naast een beeldverhouding van 21:9 heeft het een hoeklijn van 86,4 cm (34,0″) als beeldschermdiagonaal. Dit scherm is een IPS-paneel – dus een professioneel beeldscherm, dat met een hoge kleurgetrouwheid kan scoren. Daardoor is dit beeldscherm ook voor fotografen en designers geschikt, net als voor alle toepassingsgebieden, waar kleurechtheid van groot belang is.

LG 34WK650-W UltraWide Monitor

Met de 34WK650-W.AEU van LG  krijgt u een betrouwbaar desktop beeldscherm voor elke werkplek. Het heeft een chique, witte kleur. Naast een beeldverhouding van 21:9 heeft het een hoeklijn van 86,4 cm (34,0″) als beeldschermdiagonaal. De monitor kan via HDMI of DisplayPort worden aangesloten. Het scherm werkt met IPS-paneeltechnologie – en is dus een professioneel beeldscherm, dat met zijn hoge kleurgetrouwheid kan scoren.

LG 34UB88-B UltraWide Monitor

Betrouwbaar en modern: het desktop beeldscherm 34UB88-B van LG  zal ook u overtuigen. Het heeft naast een beeldverhouding van 21:9 een lengte van 86,4 cm (34,0″) als beeldschermdiagonaal. Met zijn elegante, zwarte kleur past hij perfect bij uw kantoor. Dit scherm is voorzien van Thunderbolt, HDMI en DisplayPort aansluitingen . Dit scherm hoort bij de IPS-panelen. Dat zijn professionele beeldschermen, die een hoge kleurgetrouwheid leveren.

LG 34UM88C-P UltraWide Monitor

Met de 34UM88C-P  schept u een aangename werksfeer. Het heeft een chique, zwarte kleur. Hij heeft een beeldverhouding van 21:9 en 86,4 cm (34,0″) als beeldschermdiagonaal. . Dit scherm hoort bij de IPS-panelen. Dat zijn professionele beeldschermen, die een hoge kleurgetrouwheid leveren. Het scherm is dus juist voor fotografen en designers interessant en levert goede resultaten voor alle toepassingsgebieden, waar kleurechtheid van groot belang is. Door de zeer hoge resolutie van 3440 x 1440 hebt u een monitor voor multimedia-applicaties bij de hand. Met de  34UM88C-P van LG bent u goed voorbereid voor het dagelijks werk.

LG 34WK95U-W UltraWide 5K Monitor

De 34WK95U biedt een delicate kleuren weergave met Nano IPS en VESA DisplayHDR 600, Creatieve professionals kunnen enorme hoeveelheden video, audio en visuele inhoud creëren via het ultrasnelle werkstation. De 34WK95U levert 33% meer ruimte vergeleken met een UHD 4K monitor. Dit maakt een gelijktijdige controle van grote hoeveelheden beeldmateriaal voor videobewerking mogelijk en tonnen VSTs en tal van effecten kunnen worden weergegeven terwijl u werkt.

LG 38WK95C-W Curved UltraWide Monitor

 Deze monitor is niet alleen voor elke werkplek geschikt, hij kan door zijn flexibiliteit ook bij meetings overtuigen. Een montage op de muur is met dit scherm mogelijk – omdat hij in hoogte verstelbaar is, kunt u hem comfortabel aan uw behoeftes aanpassen. Door zijn contrast ratio van 1000:1 en de lichtsterkte van 300 cd/m² zorgt deze monitor voor een goede weergave van uw webapplicaties. Voorzien van USB Type-C™, dus goede compatibiliteit met laptop en MacBook. De displayverbinding zorgt tegelijkertijd voor gegevensoverdracht en laadt een laptop of mobiel apparaat op, tot 60W via één enkele kabel.