Thinkpad P53s

Prestaties die passen bij de snelheid van vandaag.

Getest voor het slagveld, voorbereid op het leven.

De ThinkPad P53s streeft alle andere mobile workstations van 15,6″” voorbij met krachtige Intel®-processors en een grafische kaart van NVIDIA® Quadro®. Met een gewicht van slechts 1,75 kg en een ongekende lange batterijduur biedt de P53s een krachtig, mobiel workstation. Kies voor het 4K UHD-beeldscherm met Dolby Vision voor een fantastisch beeld.

Getest voor het slagveld, voorbereid op het leven.

Omdat je betrouwbaarheid zoekt is het mobile workstation ThinkPad P53 is getest op basis van 12 militaire eisen. De P53 heeft bovendien meer dan 200 kwaliteitscontroles doorlopen om te garanderen dat hij ook goed functioneert onder extreme omstandigheden. Van arctische kou en stofstormen in de woestijn tot werken zonder zwaartekracht, gemorste vloeistoffen en vallen: deze laptop kan gegarandeerd alles aan wat er op je pad komt.

Zwaargewicht qua prestaties, lichte behuizing.

De ThinkPad P53s biedt de kracht en prestaties die je nodig hebt van een lichtgewicht, draagbaar apparaat, met Intel® quad-core processors van de 8e generatie en de nieuwste, professionele grafische kaart van NVIDIA® Quadro®. Met de dubbele SSD-stations met tot 2 TB opslag en tot 48 GB geheugen heb je nooit meer last van vertraging. Daarnaast heeft de P53s ISV-certificeringen van alle grote aanbieders zoals Autodesk®, AVID®, Bentley®, Dassault® Systèmes®, PTC® en Siemens®.

Lenovo ThinkPad P53s 20N6-001J Top.

  • Producttype : Mobile Workstation
  • Schermgrootte : 39,6 cm (15,6")
  • Schermoppervlakte : mat
  • Fysieke resolutie : 1920 x 1080
  • Beeldformaat : 16:9
  • Touchscreen : Nee