td_week1838_nlnl_05

Flessen in tassen veranderen

Op weg van fles naar tas worden plastic waterflessen eerst versnipperd in kleine vlokken. Die vlokken worden opnieuw gepolymeriseerd tot plastic chips die vervolgens worden verwarmd en tot garen worden gesponnen. Uiteindelijk wordt dat garen verwerkt in de stof van onze EcoSmart-tassen.

De Balance EcoSmart is ontworpen met het oog op het milieu.

De stof is geweven van gerecyclede waterflessen en de tas heeft nikkel- en pvc-vrije componenten en recycleerbare ritssluitingen. Het beschikt ook over beschermende elementen, zoals de SafePort® Sling Plus, die uw laptop in het pakket opheft om hem tegen vallen te beschermen, met een padding van Targus-kwaliteit aan zowel de zijkant als de voorkant van uw apparaat voor extra bescherming. Weerbestendige materialen zijn ook goed bestand tegen de elementen, zodat uw apparaten, papierwerk en visitekaartjes veilig binnenin zijn.

 

De speciaal ontworpen Equalizer®-riem geeft contouren aan uw linker- of rechterschouder en absorbeert schokken terwijl u onderweg bent. Wanneer u zich een weg baant door luchthavens, helpt het gepatenteerde checkpoint-vriendelijke ontwerp u om door de TSA-screening te bladeren zonder uw laptop te verwijderen, en dankzij uw passerende reisriem blijft hij veilig op uw rollende bagage.

 

Strategisch geplaatste zakken organiseren uw accessoires op de werkplek en een groot vak aan de bovenkant van de tas is de perfecte plek om uw power brick op te bergen. De doordachte kenmerken van dit pakket helpen je om gemakkelijk van woon-werkverkeer naar kantoor naar huis te gaan – en je spullen te dragen.

view_module
Vergelijkbare producten
swap_horiz
+ Vergelijken
 • Fabrikantnummer:
  Artikelnummer:
  TBT925EU
  5315763
  • Producttype : Tas
  • Toepassing : Notebook
  • Schermgrootte : 35,6 cm (14,0")
  • Type tas : Frontloader
 • 1 stuks Levertijd 3-5 werkdagen
EUR66,95
EUR 81,01 incl. btw: