Thunderbolt™ 3 DV4K Docking Station with Power

Verander uw ontwerpstudio in een goed presterende werkruimte door uw laptopscherm uit te breiden tot twee externe 4K Ultra HD-monitoren met het TargusThunderbolt™ 3-dockingstation. – Compatibel met de meeste platforms, inclusief macOS®, Windows® en Linux® bieden een plug-and-play-ervaring op elk Thunderbolt™ 3-hostapparaat.

Een ideaal Dockingstationvoor grafische afdelingen, videobewerkingsbureaus, fotostudio’s, animators en frequent CAD-en CAM-gebruikers omdat het compatibiliteit biedt met de meeste laptopmerken en dubbele 4K-monitoren op 60Hz aansluit

Universal USB-A 3.0 DV Docking Station met Power

Maak een dualbeyondHD-videowerkstation of sluit een enkele 2K-monitor aan op het Universal USB 3.0 DV-dockingstation. Het levert geïntegreerde voeding voor opladen, en het is ontworpen om meerdere hostplatformsen merken te ondersteunen voor een breed scala aan compatibiliteit met randapparatuur en apparaten. Met vijf USB 3.0-poorten (waaronder een poort met krachtige voeding voor oplaadapparaten en een met Type C) plus een Audio In / Out-poort voor luidsprekers, microfoons of hoofdtelefoons, is het eenvoudig om uw werkstation aan te passen. De geïntegreerde GigabitEthernet-verbinding is veiliger en sneller dan de meeste Wi-Fi-verbindingen. Oplaadtips zijn inbegrepen, zodat het dockde meeste grote laptopmerken kan voeden en ze allemaal netjes worden opgeborgen in een verwijderbaarcompartiment in het dock.

USB 3.0 SuperSpeed™ Dual Video Docking Station met Power

Een snelle en eenvoudige “OneTouch” USB-verbinding van laptop naar werkruimte-randapparatuur op USB 3.0 Superspeed.
Uitstekende beeldkwaliteit voor maximaal twee externe schermen zonder beeldvervorming of vertraging bij een resolutie tot 2048 x1152.
6 USB-poorten -2x USB 3.0 en 4x USB 2.0 -twee gevoede USB 2.0-poorten staan altijd aan, ook als de laptop is verbinding verbroken.
De unieke ingebouwde oplader ondersteunt de meeste 90W-laptops en meerdere power-tips slaan gemakkelijk op in het dock.
Het Dual Video Dockbevat ook een GigabitEthernet-poort, Audio In / Out-poorten om luidsprekers aan te sluiten en een slotslot om het dockte beveiligen. Perfect voor hot desk-omgevingen en geschikt voor GigabitEthernet-netwerken